mynewspapers.net

Vad är bra övningar att gå med en god tre-dagars diet?

Vad är bra övningar att gå med en god tre-dagars diet?


Välja övningar som främjar snabb viktminskning att gå med en tre-dagars diet för de mest dramatiska resultat. Gå för en hög nivå av intensitet i varje träningspass att bränna mest fett snabbt. Kom ihåg att din kropp behöver återhämtningstid efter ett hårt träningspass, så variera dina övningar för att få bästa resultat. Under tre dagar har du tid för två olika rutiner, två aeroba dagar och en styrka utbildningsdag.

Dag 1 Cardio

Få in din pulszon hjärtat och prova i 30 minuter på den Korsa-tränad, löpband eller ski maskinen. Om du är passar nog för att sätta i 30 till 45 intensiva minuter, kommer du att bränna fett mer effektivt än du kommer med ett kortare träningspass. Maskinerna kan du öka betyget och arbeta för en hållbar tidsperiod--både optimal fettförbrännare. Ta en tuff inomhus cykling klass eller snabba varv i en pool, varierande din stroke och omväxlande snabba varv med måttlig varv för en full 30 minuter. Jogga eller springa på din snabbast bibehållen takt för halvtimme eller längre. Om du inte kan upprätthålla högsta hastighet i minst 30 minuter, jogga och lägga till mellanrum tävlar för att hålla bränna kalorier.

Dag 2 styrka

Muskler, bränna även vid vila, mer kalorier än kroppsfett gör. Dessutom bränna muskler som har arbetat hårt kalorier för reparation. Ta din vilodag från cardio genom att bygga mer muskler. Dag 2 av en tre-dagars diet, växla från aerob träning till styrketräning använda olika muskler eller använda musklerna på olika sätt. Målet för hög nivå apparater och höga nivåer av upprepning--åtta till 12 repetitioner är ett bra mål om du har åkt till gymmet regelbundet. Alltid anpassa träningen till din konditionsnivå och använda vikt maskiner för en mer kontrollerad och guidad övning och fria vikter för mer utmaning och att arbeta fler muskelgrupper. Gör minst sex till åtta uppsättningar för de stora musklerna i benen, tillbaka, bröst och axlar. Följ med fyra till sex uppsättningar för mindre muskler som kalvar och vapen.

Dag 3 hjärt

På dag 3, gå tillbaka till intensiv aerobics. Du kan upprepa övningarna på dag 1 eller bege dig ut för en tidig morgon springa innan frukost, följt av 20 minuter av hoppa. För att få en bra konditionsträning samtidigt hoppa över, börja genom att växla ben med två hopp på varje ben på varje tur av repet. Gör detta i rask takt att värma upp. Slå sedan linan snabbt nog för att skapa en swishing ljud i luften som du växla ben, trampa bara en gång på varje fot. Hålla upp snabbare tempot så länge du kan, sakta till de två steg för en kort stund och sedan återuppta snabbt hoppa över för att förbruka de mest kalorierna på kortast tid. Promenad till jobbet vid ett snabbt klipp. Ta trappan istället för hissen. I slutet av din tre-dagars diet, när du lyckas hamna i det magra klänning eller ett par byxor, göra en permanent viktkontroll och träning planerar att hålla vikten av och förbli frisk.