mynewspapers.net

Vad är bäddmadrass?

Vad är bäddmadrass?


Bäddmadrass madrasser är en av de vanligaste typerna av madrasser tillgängliga. De erbjuder ett fast stöd från en innerspring madrass med extra vaddering på topp för komfort. Om du befinner dig gungade och vrida på en madrass som är för svårt eller ett hängande och slitna ut, köpa en ny bäddmadrass.

Konstruktion

Bäddmadrass madrasser är utformade med ett lager av extra stoppning på madrassen som är sydd på med en lucka i ytterkanten mellan bäddmadrass och madrassen. Gjorde innerspring madrass, är bäddmadrass Insytt i madrassen nedan av tuftning över ytan. Bäddmadrass är fylld med minne skum, latex, polyester vadd, bomull, ull eller gåsdun, som tillhandahåller en ventilerande yta som hjälper dig sval på natten. Utformningen lämpar sig för en mjukare känsla än plysch madrasser.

Fördelar

Bäddmadrass madrasser erbjuda vissa fördelar framför andra typer; det extra lagret av stoppning ger extra mjukhet att lindra smärtsamma tryckpunkter och kan hjälpa till att justera ryggraden för en bekväm liggyta. Bäddmadrass ger en känsla av sjunker ner i madrassen istället för att bara lägga på toppen. Det absorberar också vissa kroppsrörelse så du inte kommer att känna din partner flytta så mycket som på en tight top madrass.

Mjuk vs företag

Välja den bästa madrassen för dig är en fråga om personlig preferens. Om du letar efter en mjuk säng med fasta stöd, är bäddmadrass ett bra val. Bäddmadrass madrasser är ett bra val för någon som vill ha extra dämpning, men någon lider av smärta i ryggen kommer att gynnas av en fast madrass. Om en person i ett par behöver fasta stöd och sin sovande partner föredrar en mjuk bäddmadrass, kompromissa genom att köpa en fast madrass och lägger till en Tvårummarna bäddmadrass madrass topper på en halvan av sängen.

Lägga till en bäddmadrass

Komprimera utfyllnaden, orsakar det att slitas ut sova på en bäddmadrass madrass natt efter natt kommer att och börja sag eller kännas knöliga förr än andra innerspring madrasser. Bäddmadrass ytan är integrerad till madrassen och kan inte tas bort. Om stöd av madrassen är fortfarande intakt, lägga till en bäddmadrass madrass topper i sängen även på ytan ut och förlänga livslängden på madrassen.

Lakan

Bäddmadrass madrasser är tjockare än standard madrasser och kräver ofta djup-ficka ark. Mäta tjockleken på din madrass så att du vet höger ficka djupet för nya lakan. Om du inte vill köpa nya lakan, Välj tunnare bäddmadrass som du fortfarande hitta bekväma och som passar din befintliga ark.