mynewspapers.net

Vad är arrangemang av Subway kakel för Backsplashes?

Vad är arrangemang av Subway kakel för Backsplashes?


Subway kakel är namnet på en grupp av rektangulära plattor. Traditionella subway kakel åtgärd 3-av-6 inches men nya storlekar finns också, vid tidpunkten för offentliggörandet, inklusive 2-av-4-tums, 2-av-6-tums och 4-av-12-tums. Dessa rektangulära plattor är perfekt för användning på Kök backsplash, eftersom de är både enkel och mångsidig. Du kan använda detta enkla och traditionella kakel på många olika sätt att klä upp ditt kök.

Traditionella mönster

Det mest traditionella sättet att lägga subway kakel är i ett löpande band, eller offset, mönster. Detta mönster är perfekt för backsplashes eftersom det passar 6 plattor vertikalt mellan disk och skåp och drar ögat på längden längs räknaren. Du kan också lägga subway kakel i ett fiskbensmönster. Försök att placera denna design bakom glaskeramikhäll för en inramad brännpunkt, medan resten av subway kakel kör på ett löpande band längs bänkskivan. Alternativt kan du aktivera den rinnande bond en diagonal bakom glaskeramikhäll för en ny twist på en traditionell design. Ram utrymme med en penna eller andra dekorativa kakel att markera utrymmet.

Moderna mönster

Förutom att använda moderna storlekar av subway kakel i traditionella mönster, kan subway kakel vara i moderna mönster. Stapla plattor direkt ovanpå varandra horisontellt för en ren design med mycket få skära plattor. Alternativt vända plattor vertikalt, så att de står på en kort slut. Stapla dem vertikalt för en sann, "tunnelbana" utseende, eller skapa ett vertikalt löpande band av off inställningen brickor mellan disk och skåp. För ett uppdaterat utseende på modern design, låg subway kakel i en traditionell löpande band och byta ut en rad av keramiska plattor med subway kakel av samma form och storlek i Glaskakel. Extra djup kommer att uppmärksamma utrymmet.

Ordet mönster på väggen

Kakel backsplash kan göras i någon typ av material eller mönster. Så istället för att använda traditionella vägg kakel mönster, tänka utanför boxen och använda subway kakel i traditionella golvet mönster i stället. Överväga om subway kakel i en parkett design. Låg två plattor horisontellt, direkt ovanpå varandra. Ovanpå dessa plattor, låg två plattor vertikalt och sida vid sida. Upprepa med två horisontellt staplade plattor på toppen. För nästa "block" av plattor i raden, använda två vertikala plattor toppad med två horisontella. Fortsätta mönstret genom hela utrymmet.

Blandade storlekar

Subway kakel och rektangulärt kakel behöver inte vara ensam. Överväga att kombinera rektangulära plattor med kvadrat kakel att producera olika mönster. Använda en rektangulär bricka med en fyrkantig bricka av exakt halva dess storlek i en basketweave mönster. Eller göra ett mönster av två rektangulära plattor staplade ovanpå varandra horisontellt, parat med en fyrkantig bricka som är lika med storleken på de två rektanglarna tillsammans, till exempel 2-av-4-tums tunnelbanan kakel med 4-tums kvadrat kakel. Du kan uppdatera den traditionella löpande banden av elongating med kvadrat kakel i ändarna av rektanglar varje några brickor för att göra mönster rektangeln, rektangel, kvadrat. För nästa rad upp, flytta torget ner raden en mer kakel. På raden efter detta kommer tillbaka till det ursprungliga mönstret.