mynewspapers.net

Vad är aquaphor lotion?

Vad är aquaphor lotion?


Aquaphor lotion är producerad av Eucerin etiketten, en division av Beiersdorf Inc. Aquaphor är en tjock salva som ofta rekommenderas för nariga eller torr hud. Aquaphor kan lätt hittas i apotek och stormarknader och lågprisbutiker.

Ingredienser av Aquaphor Lotion

Aquaphor är en tjock salva-typ huden preparat som innehåller som dess aktiva ingrediens 41% vaselin. Inaktiva ingredienser är mineralolja, ceresin, lanolin alkohol, panthenol, glycerin och bisabolol.

Förslag på användning av Aquaphor

Aquaphor rekommenderas ofta för svår torr hud. Det kan användas för att tillfälligt skydda mindre skärsår, skrubbsår, brännskador och narig eller sprucken hud. Det används också som en barriär för att skydda huden från blåsigt och kallt väder.

Hur du använder Aquaphor Lotion

Etikett för Aquaphor anger att det bör tillämpas som behövs. Det finns inga biverkningar av för mycket. Dock bör du inte använda Aquaphor på allvarliga skärsår, brännskador och sår.

Aquaphor och barn

Aquaphor är också säkert för barnens hud, även om etiketten anges tydligt att du inte ska låta dem leka med den eller äta den. Många barn med svår torr hud eller återkommande dermatit behandlas med Aquaphor.

Skäl att överväga Aquaphor

Enligt etiketten är hudläkare rekommenderade. Aquaphor är "kliniskt bevisad för att återställa smidig, frisk hud".