mynewspapers.net

Vad är Air Wick fasta ämnen?Företaget Air Wick grundades 1943. Air Wick tillverkar ett sortiment av doftande produkter för hemmet, inklusive luftrenare, ljus och tid doftande luftrenare. Deras fasta produkter, såsom Air Wick luftfräschare (Solid Cone), som också kallas Air Wick Solid, och Crystal'Air kommer i gel-form, snarare än den traditionella flytande form som används för luftrenare.

Användning

Air Wick produkter som finns tillgängliga i gel-form, inklusive Crystal'Air och Air Wick Solid, innehålla en doftande gel. Öppna paketet och placera produkten på önskad plats. Produkten släpper sin doft i luften tills gelen löses upp eller bryter isär. Gel produkter normalt pågå i upp till fyra veckor och fräscha upp små och stora rum.

Dofter

Air Wick Solid är tillgänglig i följande dofter: blommande syren, landet bär, skarpa vind, Hibiscus & ön frukter, regn trädgård, mousserande Citrus och våren blommar. Air Wick Crystal'Air finns i lavendel, bär & Spice, Freesia & Jasmine och dyrbara siden & Oriental orkidéer.

Säkerhet

Air Wick gel-baserade produkter avger inte några giftiga eller hälsoskadliga kemikalier i luften. Deras viktigaste ingredienser inkluderar vatten, isopropylalkohol, karragenan, doft, cellulosa tuggummi och färgämnen. Isopropylalkohol finns i många luftrenare, städare och används för första hjälpen. Karragenan och cellulosa tuggummi är förtjockningsmedel som förvandla flytande luft freshener till en gel. Många livsmedel, personliga hygienprodukter och rengöringsprodukter innehåller dessa ingredienser.

Förfogande

Air Wick Crystal'Air och Solid är inte återanvändas eller påfyllningsbara produkter. Crystal'Air är förpackad i en glas-disk som är återvinningsbart. Det är säkert att återvinna med din vanliga glas återvinningsbart avfall. Air Wick Solid är förpackad i plast. Kolla längst ner på det för att se om det finns en triangulär återvinning symbol som innehåller ett tal. Om det finns, kontakta din lokala återvinningsstation och fråga om de kan återvinna den typen av plast. Annars kasta den använda produkten i papperskorgen.