mynewspapers.net

Vad är 80-Punk Rock kostym idéer?

Vad är 80-Punk Rock kostym idéer?


1980-talet fylldes med bubblegum pop och rock tung på syntar, men många minns det som tiden av punk hits, när 70-underground musik bröt in i mainstream med artister som Billy Idol klättrar på listorna. Punk rörelsen var också känd för sin edgy mode, med allt från hundhalsband till säkerhetsnålar bli cool. Punk stil gör fortfarande för en vilda Halloween kostym.

Generiska Punk

Gör en generisk punkrockare kostym av fragmentering kläder och styling hår till en högresta mohawk. Som en vintage punker, spike hår till en mohawk med gel och göra det neon-färgade med färgämne eller spray. Hemsida: Halloween råder bär svarta kläder, säkerhetsnålar och taggiga smycken och föreslår kvinnor kan bära en rutig minikjol och trasiga nätstrumpor att slutföra utseende. Män kan rippa och anpassa en T-shirt för att ge det punk överklagande och tillbehör med föremål dekorerade med flaggan Union Jack.

Siouxsie Sioux

Bryta ut den Technicolor ögonskugga och go som Siouxsie Sioux, medlem och lead sångare av Siouxsie & the Banshees. Känd för sin dramatiska stil, hade Siouxsie blek hy, tuperat kolsvart hår och ljusa läppar. Hon målade sina ögon som Cleopatra, med mörka, dramatiska ögonbrynen och ljus skugga. För kläder bör en Siouxsie kostym tunga på svart, med inslag av spets, mesh, gnistra och 80-talet gotiska slitage--svarta stövlar, ockult tillbehör och stora smycken.

Billy Idol

Dansa med dig själv genom att gå som 80-punk legenden Billy Idol för Halloween. Ursprungligen från England slet Idol upp listorna på båda sidor av Atlanten under 1980-talet, med hits som "White Wedding" och "Rebel Yell." Idol bar sitt hår kort, blekt och spetsade med gel. Bära ett par åtsittande jeans och en fullsatt svart läderväst eller kappa, men inte bära en skjorta, som Idol gick oftast bar överkropp.

Ramonesen

Träffas några vänner och gå som Ramones, den berömda New York City grupp som började i 70-talet som det första punk bandet, enligt All musik, och höll gungning och inspelning genom 80-talet på den alternativa platsen. Ramones' grundläggande dräkten består av åtsittande, slet jeans, klängig T-shirts, krympta skinnjackor och stats-shaggy svart hår. Ramonesen bar oftast gamla Converse sneakers och solglasögon med runda ramar.