mynewspapers.net

Vad ämnen ta bort repor på bilar?

Vad ämnen ta bort repor på bilar?


Repor på kroppen av en bil är irriterande. Du kan tyvärr inte helt undvika att få dem. En repa kommer ibland orsakas av kanten av en grind som du kör ut från din förening. Ibland blir ett herrelösa objekt som en sten chip från en byggarbetsplats skyldige. Full body paint jobb är för dyrt att åtgärda liten bil repor. Det finns dock många prisvärda produkter som kan ta bort dessa repor.

Gnugga föreningar

Gnugga föreningar är gamla industristandard när det gäller bil scratch removal. De har fina granulat som hjälpa polska repa bort kvällen ut färgen i området kring scratch. Stor omsorg har beaktas med hjälp av gnidning föreningar som metoden fel kan bara bidra till att förvärra repor. Gnugga föreningar också komma i medium-grit formuleringar som är utformade för mer allvarliga repor. De används normalt med hjälp av en icke-slipande trasa eller av en roterande maskin eller en ull motorhuv. I vissa fall behöver gnugga föreningar ett förberedande steg där en polymer läggs. Polymeren kommer att fylla i utrymmet i scratch och gnugga åtgärden polerar ytan.

Skärande föreningar

Skärande föreningar fungerar på samma sätt som gnugga föreningar men är utformade för att vara mer aggressiv att hantera allvarliga repor. Dessa föreningar består av nötande grus upphängd i pasta och generellt utgöra det första steget i scratch removal. Efterföljande polering av en repad bil yta uppnås med en mildare gnugga förening. I de flesta fall går skära och gnugga föreningar hand i hand.

Nanoteknik ytbehandlingar

Nanotekniska polska är den senaste skrapa bort produkt. Nanotekniska grus går också bra att vara synlig för blotta ögat men fortfarande ger tillräckligt polering med ström att radera en repa även utan att använda elverktyg. Nanoteknik ytbehandlingar kan bort djupare repor och ger en yta polska som ser nästan perfekt. Nanoteknik puts är dyra och endast säljs i lösvikt. Vanligtvis hittar du dessa produkter i professionell bil butiker som har råd att köpa och använda material i bulk.

Polymer fyllmedel

Polymer fyllmedel fylla i området repad och hårdnar när ämnet kommer i kontakt med luft. Det härdade materialet framgår vanligtvis att göra filler osynliga för blotta ögat. Polymer fyllmedel kommer i flytande form som levereras genom en penna-formade scratch suddgummi. En fördel med att använda denna typ av filler på repor är att det inte kräver någon slipning eller polering. En varning är att de endast är lämplig för lätt repor. Djupare repor kräver nästan alltid hjälp av styckning och gnugga föreningar.