mynewspapers.net

Vad accenter en salvia gröna bröllopstema?

Vad accenter en salvia gröna bröllopstema?


Salvia är en mjuk nyans av grönt med en liten grå underton som blivit ett populärt val i bröllop teman. Saknar en stark gul underton, anses salvia grönt vara smickrande med alla hudtoner. Accent bitar i en mängd olika färger kan användas för att förbättra en salvia gröna bröllopstema.

Rosa

Rosa ligger mittemot green på färg hjul, och i kombination, två skapar en fräsch look som fungerar med preppy, tropiska eller trädgård bröllop. Olika nyanser av rosa, korall och lavendel, kan användas till accent salvia grön. Nyanser av rosa används oftast med salvia under våren och sommaren bröllop, med många brudar väljer salvia grön brudtärna klänningar och rosa blommor som rosor, liljor, pioner och orkidéer. Rosa kan också användas i bröllopstårta dekorationer och gynnar till accent salvia gröna temat.

Jordfärger

Jordfärger, gula och bruna, är nära green på färg hjul och föra ut sina jordnära kvaliteter. Salvia grön och jordfärger är populära kombinationer för höst bröllop. När ihopkopplade med salvia, lämpar djupare nyanser som choklad brun sig väl för mer formella eller kväll bröllop. Jorden tonen accent bitar för ett sage-tema bröllop kan omfatta floral buketter och boutonnières, mottagande tabell hörnstenarna, favörer och kaka dekorationer.

Vit

Ihopkopplingen vit med salvia grön skapar en klassisk look. Vit anses vanligtvis vara en standard bröllop färg, och använder mer av det belyser salvia grön som bröllopet tema. Silver och pärlemor accenter fungerar också bra med en vit och salvia palett. Accent bitar i vitt eller silver kan omfatta brud och brudtärna smycken; favörer som vita godis i en silver tenn. och sådana blommor som liljor, stephanotis eller orkidéer.