mynewspapers.net

Vackra sätt att sätta på Hijab

Vackra sätt att sätta på Hijab


Hijab är slöja av olika tyger, inklusive rayon, siden och linne. Färger och former, samt mönster på hijab, varierar mellan olika regioner. Vissa muslimska kvinnor bär hijab som är långa och drapera över sina axlar, medan andra föredrar de som är mindre. Ett uttryck för ödmjukhet, hijab är också insvept i väg som anses vacker och elegant.

Shayla

Skjut på en ett stycke under halsduk som ger hals täckning. Placera en sjal-längd hijab över ditt huvud, att låta en sida hänga längre än den andra. Fäst sjalen till den under halsduk genom att placera en brosch eller hijab stift på varje sida. Bär den längre änden av sjalen löst under hakan och vira den runt huvudet, säkra den på plats med PIN-koden som redan finns. Sjalen ska falla över axlarna samt att ge en bild av den under halsduk runt halsen.

Grundläggande

Vik en kvadrat halsduk till en triangel. Låt inte tips på varje triangel meet. Ena sidan av halsduken bör vara något större än den andra. Att placera halsduken över ditt huvud, bär den längre sidan under hakan och upp ena sidan av ansiktet. Fästa den på området strax ovanför örat. En under halsduk av samma eller en matchande färg rekommenderas att minska slirning.

Khaleeji

Skjut på en huvudet bandet som sitter tätt runt ansiktet, så ditt hårfäste är dold. Klämma en khaleeji blomma klipp på baksidan av ditt hår för volym. Drapera en lång halsduk över huvudet. En sida bör hänga ner till midjan, den andra axeln. Bär din halsduk under hakan kortsida och fästa den på andra sidan av din halsduk. Din sjal bör vara fastlåst på halsen. Bär den långa sidan av din halsduk under hakan, upp ansiktet och över huvudet. Fästa den på plats ovanför örat.

Sommaren

Forma håret i en hög hästsvans eller bulle. Drapera en lätt men ogenomskinlig sjal över huvudet. Låt den hänga asymmetriskt. Fäster kortsidan av halsduken långsidan bara parallellt med din kind, då pin från insidan. Din hijab bör löst dinglande runt ansiktet. Samla in området i halsduken runt klump av hår under din halsduk och binda den med ett gummiband. Drapera den långa sidan av din halsduk upp och över huvudet så att din halsduk täcker gummibandet och dinglar lite nedanför axeln. Fästa den på veck av halsduk över bröstet med en dekorativ fjäril eller blomma brosch.