mynewspapers.net

V linje frisyrer

V linje frisyrer


En V-line frisyr ramar in ditt ansikte i form av ett upp och ner "V" börjar från delen av håret. V-line frisyrer ram hjärta och runt ansikte former väl, uppmärksamma dina ögon. Enligt Margit Rudiger och Renate von Samson, författare av "388 stora frisyrer," medan någon frisyr med en centrum del som ramar in ditt ansikte är tekniskt en V-line, fungera vissa stilar bäst för olika längder av hår.

Kort V-Line

En kort V-line frisyr gör ditt ansikte verkar varandra genom att dra uppmärksamhet uppåt. För att skapa en kort V-line stil, klippa håret till en längd av 3 till 4 inches över. Använd sedan en kam till en del hår i centrum så att det skapar en V-form på din panna. Om ditt hår inte naturligt stanna hitåt, hjälper hair gel eller hårspray det håller denna stil. Enligt Robert Vetica, författare till "Bra till stora hår," gå hattar bra med en kort V-line frisyr som de kompletterar sin symmetri för att balansera din ansiktsform ytterligare.

Medellång V-Line

En medellång längd V-line frisyr, även känd som ett medium bob-cut, ramar in hela ansiktet. Enligt Charles Worthington, författare till "The komplett bok av hårstyling," är medelstora V-line frisyr den vanligaste av alla V-line stilar. De flesta medel-längden V-line frisyrer har hår nära framsidan av huvudet skär något längre än håret i ryggen. Detta skapar en sluttande utseende som gör ditt ansikte visas vinklat och definierade. När styling medellång V-line snittet, del håret ner till centrum och borsta det jämna så att det ramar in ditt ansikte på vardera sidan. Alternativt kan du använda hårklämmor för att hålla håret tillbaka från ansiktet, bakom öronen, medan du fortfarande skapar V-form.

Långa V-Line

En lång V-line frisyr är en fet stil som förlänger urringning och fäster uppmärksamheten på ögon och mun. En lång V-line frisyr är mångsidig och fungerar bra med längre längd frisyr, säger Worthington. En del håret ner centrum och helt enkelt borsta det för att rama in ansiktet med en V-form, att skapa en enkel, lång V-line frisyr. Alternativt kan du dra ditt hår tillbaka i en hästsvans och lämna 1 tum av hår som hänger ner på båda sidor av ansiktet.