mynewspapers.net

Utvecklande leksaker för 1-åringar

Utvecklande leksaker för 1-åringar


Föräldrar är vanligtvis sysslar med en normal intellektuell och fysisk utveckling av sitt barn. Mycket forskning har lyckligtvis gått i att upptäcka vilka leksaker kan hjälpa barn i olika åldrar. Åldersanpassade leksaker behöver inte vara dyrt eller komplicerat. Det är inte nödvändigt att köpa den senaste elektroniska baby leksaken. I själva verket kan klassiska leksaker stimulerar barnets fantasi och vara effektiv i motiverande lämplig utveckling.

Leksak-telefoner

Utvecklande leksaker för 1-åringar


Barn gillar att imitera människor omkring dem. De ser dem med mobilen och att förse dem med en leksak telefon kan hjälpa dem att säga sina första ord. Detta kan också hjälpa barnet utveckla sociala färdigheter. Det finns många sorter av leksak telefoner, några med ljud och ljus som stimulerar intresse.

BlockSå snart ett barn kan förstå, kan de spela med block. Nästa steg är att lära sig att stapla dem ovanpå varandra och sedan njuta de knackar dem ner. Detta lär barnet orsak och verkan. När föräldern spelar med barnet, de kan göra många olika objekt med block och detta också stimulerar barnets kreativitet och fantasi. Block av varierande material kommer också att hjälpa dem att lära sig om texturer, bland annat trä, plast och tyg.

Action leksaker

Utvecklande leksaker för 1-åringar


Barn föredrar action leksaker som producerar rörelse som svar på sina egna ansträngningar. Dessa kan omfatta push eller dra leksaker, bollar, små rocking hästar och rida på leksaker flyttade med fötterna i stället för pedaler. Leksaker som hade dolda objekt bakom skjutbara fönster eller dörrar, enkel popup-leksaker, och häckar koppar stimulera kreativitet och hjälpa dem att utveckla samordningen.