mynewspapers.net

Utvecklande leksaker att uppmuntra promenaderBarn börja gå mellan 11 och 18 månader gammal. Ett sätt att uppmuntra promenader och göra denna spännande tid ännu roligare är att introducera ditt barn nästan till utvecklingsmässiga push- och pull leksaker. Push- och pull leksaker är idealisk för att uppmuntra promenader. Pushing leksaker gör toddler vidta åtgärder. Barn kan luta sig mot leksak att få balans samtidigt lära sig att gå.

Popcorn Popper

Popcorn popper, gjort av olika leksakstillverkare, har långa handtag som gör att barnet att driva det eller dra. När hon drar eller skjuter det, gör det en dramatisk och spännande knäppande ljud och bollar flyttar runt i en tydlig bubbla som är framför handtaget.

Bilar och lastbilar

Stor leksaksbilar och lastbilar kan uppmuntra promenader. Leksaker måste vara lång nog så att barnet kan driva dem samtidigt som fortfarande står upp. För att göra honom mer intresserad av leksaker, köpa dem i ljusa färger som rött och gult. Han kan stå upp och driva dem runt i rummet, som uppmuntrar promenader.

Djurens dra leksak

När hon har börjat ta några trevande steg, överväga att få henne en djur dra leksak. Eftersom dessa dra leksaker inte har starka handtag, måste hon ha åtminstone tagit några steg första. De har oftast en lång sträng och handtag bifogas. Hon får dra den runt och låtsas att det är hennes alldeles egna sällskapsdjur kanin, hund eller katt.

Plast livsmedelsbutiker kärror

En barn-stora plast livsmedelsbutiker varukorg leksak uppmuntrar promenader tillsammans med utvecklande lek. För att göra det verklighetstrogna, ge honom leksak mat att spela med och driva. Han kan låtsas att han är matinköp precis som mamma och pappa.