mynewspapers.net

Utvändig fönsterkarm träslag

Utvändig fönsterkarm träslag


Utvändiga fönsterbrädor kan förhindra fönster läckor. Villaägare kan följa trä yttre fönsterbänkar till tegel, sten, stuckatur och rangerbangård. Vilken typ av trä används--antingen trägolv eller barrved--en estetiskt tilltalande har läggs till i windows och kan förhindra vattenskador. Så trä du väljer är installerad kan också öka livet av fönstret trim.

Pine

Furu är en barrved typ, vilket innebär att det är mer mottagliga för vattenskador. Mjukt trä är i allmänhet mycket billigare än hårda träslag, vilket är mer vanligt trä-typ används för interiör och exteriör konstruktion.

Ash

Ash är en lövskog träd-typ som kan användas i utvändiga fönsterbrädor. Som en lövträ, med tät molekylär struktur, är detta träslag mer motståndskraftiga mot vattenskada och röta. Ash fungerar bra i yttre fönsterbänkar på grund av dess hållbarhet. Ash är också en attraktiv trä, allmänt en ljus bruna eller grå brun färg med en ljus säd.

Björk

Björk träd trä--gul, silver, floden och papper--anses vara en "andra mjuka lövträ," vilket innebär hållbarheten av trä är mellan en mjuk och trägolv struktur. Det är ett mjukare trä, men har högre densitet än, säg, tall. Den finkorniga och nästan vit färg gör en attraktiv exteriör fönsterbräda. Björk är lite dyrare än andra träslag.

Röd eller Silver lönn

Röd eller silver lönn är bägge lövträ. Eftersom detta träslag är mer motståndskraftiga mot vattenskador, gör en hög kvalitet exteriör fönster fönsterbräda material. Denna typ av trä har en hög densitet och en attraktiv säd, med en virvlande gyllene mönster.