mynewspapers.net

Utrymme presenter för barn

Utrymme presenter för barn


Rymd-tema gåvor är idealiska för ett barn som älskar rymden, drömmar om att bli astronaut eller om du vill introducera barnet till din passion för utrymme. Gåvan ska passa ålder och intressen av barnet som avser utrymmet. Till exempel böcker om utrymme kan vara perfekt för ett barn som älskar att läsa, men inte för ett barn som lär sig bäst med praktiska aktiviteter.

Pedagogiska presenter

Ge barnet en pedagogisk gåva om hon tycker om att lära sig om rymden. Böcker om utrymme, transfer, uppdrag eller specifika planeter eller stjärnor bör spegla hennes särskilda intresse för att lära sig mer, på lämpligt sätt läsa nivå. En tidningsprenumeration skulle ge henne något nytt att utforska varje månad. Många rymdrelaterad kalendrar omfattar pedagogiska godbitar, tillsammans med bilder som kan dekorera hennes sovrum väggar hela året. Ge henne ett teleskop om hon är mogen nog att använda det och ta hand om det ordentligt. Du kan också ge barnet ett certifikat eller en kupong att tillbringa dagen på en space museum med dig.

Hantverk och leksaker

Ge honom en craft kit för att bygga en sol-systemmodell eller mobil om han är gammal nog att sätta ihop det själv. Om inte, du kan sätta ihop eller köpa en mobil redan satt samman. Välja en åldersanpassad rymdfärjan eller raket leksak, som en interaktiv play set med större bitar eller uppstoppade djur för småbarn och yngre barn eller modell kit och fjärrstyrda leksaker för äldre barn. Modellen raketer, som kommer i byggsatser och byggs från kartong, balsaträ och plast, är bra för barn 12 och upp. De kan vara flugit hundratals fötter upp i luften med svart-pulver motorer och sedan återhämtat sig via fallskärm som skall flygas igen och igen.

Minnessaker

Ge barnet en suvenir hon kan lära av eller hålla med henne alltid. Namn en star efter henne och rama in certifikatet. Använd ett teleskop för att påpeka "hennes" star. Du kan också köpa en bit av månen, Mars eller Venus i hennes namn. Frame undertecknade minnessaker, månen stenar eller andra objekt från rymden.

Room Decor

Vardagsföremål är idealiska för ett barn som äter, andas och sover utrymme. Ge honom dekorativa föremål för hans sovrum att anpassa sitt utrymme och omge honom med saker han älskar. Affischer, hängningar vägg eller blåst upp bilder från rymden är ett alternativ. En lampa eller ljus som roterar runt i rummet och ser ut som stjärnor eller en aktiv display utrymme kunde lugna honom att sova varje natt.