mynewspapers.net

Utrymme främmande födelsedag kaka idéer för barn

Utrymme främmande födelsedag kaka idéer för barn


Läskiga tentakler, grönt skal och flygande tefat kommer normalt att tänka vid omnämnandet av utlänningar. Barn i alla åldrar njuta av tanken av utlänningar i yttre rymden. Med utlänningar som en födelsedag fest tema tillåter barnen att engagera sin fantasi. En främmande födelsedagstårta är en söt sätt att avsluta främmande födelsedagsfest.

Främmande rymdskepp

En främmande rymdskepp är lätt att återskapa i kaka form. Använda en 10-tums rund kaka som basen av det främmande fartyget. En kupolformad tårta skapar den övre delen av fartyget. Specialitet kakan kokkärl i en kupol form finns. Ett annat alternativ är att baka kakan i ugnen-safe Pyrex skål. Ice rund kaka innan centrering dome kakan ovanpå den. Ice kupol tårta med grå glasyr att likna metall av ett rymdskepp. Klipp ut små cirklar från färgade fondant eller använda färgglada, runda godis för att lägga till accenter runt skeppet. Placera cirklarna längs foten av kupol tårta att likna färgade lampor. Du kan också gjuta utlänningar ur fondant eller köpa små främmande leksaker att placera bredvid fartyget.

Främmande huvud

En runda blad tårta skapar en bas för denna främmande kaka. Skapa en alien huvudet mall. Vanligaste formen som är ett huvud med en rundad topp och en spetsig haka. Leta efter en ClipArt-bild, och förstora den till lämplig storlek för mallen. Placera den på toppen av bakade och avsvalnade kakan. Skär runt formen med en vass kniv för att forma tårtan som en främmande huvud. Ice kakan med grön glasyr och lägga till ögon, näsa och mun med glasyr.

Planet

En stor, rund kaka skapar den främmande planeten för denna tårta idé. Du modell det efter en av planeterna i solsystemet eller gör din egen. Ice rund kaka med färgad glasyr. Färgen beror på hur du vill att planeten att titta. Lägg till berg, kratrar och andra landskapselement på planeten. Placera liten, plast främmande leksaker på toppen av kakan som de avslutande accenter. Ett annat alternativ är att göra dina egna främmande siffrorna ur fondant. Fondant liknar spela degen, vilket gör det enkelt för dig att skapa ätbara utlänningar.

Cupcakes

Cupcakes erbjuda ett alternativ till en fullstor födelsedagstårta. Barnen kan lätt ta en cupcake i stället för väntan för du skär upp och servera en större kaka. Dekorera cupcakes att likna utomjordingar toppar. Ett gräs isbildning tips som har massor av små hål i det kommer att skapa en päls se till utlänningar. Du kan även ice dem släta om du föredrar. Använd godis för att skapa främmande ögon och funktioner. Fondant fungerar också bra som accenter. Kavla fondant till långa tentakler och tryck in dem i grädden för en kreativ främmande utseende.