mynewspapers.net

Utrustning som behövs inom restaurangbranschen

Utrustning som behövs inom restaurangbranschen


En stor mängd utrustning behövs av restaurangbranschen att lagra, förbereda, laga och servera mat och dryck. När kunder har haft sitt lystmäte, är arbetet inte över för personer som arbetar inom restaurangbranschen. Ett mer ytterligare utbud av utrustning behövs för att rensa bort och rengör använda artiklar att förbereda för nästa sammanträde eller öppningstid.

Lagersutrustning i mat

Korrekt lagring av mat och dryck är väsentligt att säkerställa måltider och förfriskningar av hög kvalitet. Nödvändig utrustning krävs inom restaurangbranschen ingår mat lagringsenheter, som hyllor, skåp och skåp. Kylaggregat, frysar och kylskåp hålla mat vid rätt temperaturer. Vegetabiliska rack--även känd som garneringsträ rack--att hålla råvaror i gott skick. Flaska kylare skåp hålla i burk och glas dryck kyld till perfektion.

Mat på gång sedan utrustning

Poster för matlagning ingår Skalare, knivar, utsnitt, matberedare, blandare och omrörare. Köksutrustning ingår olika typer av ugnar, som kombiugnar, mikrovågsugnar och spänner. Grillade och stekta rätter tillagas med grillar, röding grillar, panini grill, galler och fritöser--inklusive flottyrkokare. Förutom vanliga kastruller är specialiserad matlagning fartyg--som en bain-marie för långsam matlagning och en tagine för måltid med samma namn--också ibland krävs.

Restaurang och bar utrustning

Detta inkluderar de objekt som behövs för att servera mat och avstå från drycker, såsom värmeskåp, plattan och cup warmers, vagnar och soppa vattenkokare. För varma drycker finns det pannor, urnor och vattenkokare, tekannor, Kaffemalare och kaffebryggare. För kylda drycker finns det isen krossar och dispensers, Juicepressar, blandare och kylare. Mycket utrustning behövs för konsumtion av mat och dryck, porslin, bestick och glasvaror. Det finns många olika typer av varje.

Rengöringsutrustning

Storkök använder vagnar att servera mat och för att rensa bort smutsiga bestick och porslin efter en måltid. Diskmaskiner och glasswashers används för att rengöra objekt. Dessa kommer under den allmänna termen för warewashing. Artiklar behövs även tvätta rack och korgar. Restauranger och andra äta områden måste rengöras regelbundet. Detta kräver ett brett utbud av utrustning, inklusive vaktmästeri kärror, soptunnor, mop hinkar, kvastar, dammvippor och flera typer av rengöringsmedel.