mynewspapers.net

Utrustning som behövs för att spela på Open Mic på nätterna

Utrustning som behövs för att spela på Open Mic på nätterna


Många barer, restauranger, musik och andra prestanda arenor värd öppna mic nätter. Några av dessa nätter är jamsessioner, i vilken publik medlemmar kan gå med husbandet i spelar musik. Andra är mer som "kaffehuset" föreställningar, där varje lag har scenen för sig själva under deras respektive låtar.

Utrustning för allmänna krav

När du ställer in en open mic night, vara noga med att inkludera tillräckligt många platser för alla gästmusiker som kommer att vara på scenen vid varje given tidpunkt. Även musiker som spelar står upp, som horn spelare, kanske vill sitta ner medan de inte spelar. Du behöver också en PA (offentlig adress) system, högtalare, en sund "EQ" mixer, bildskärmar och kablar att ansluta dessa komponenter till varandra och till de elektroniska indata. Dessutom måste du har grenuttag, förlängningssladdar, Notställ, en anmälan lista för gästartister och scenbelysningen om det behövs.

Utrustning för elektroniska instrument

Om du ger de elektroniska instrument, bör du överväga ett tangentbord, en elgitarr och en elbas. Också ge förstärkare och kablar för att ansluta instrument till PA-system och förstärkare.

Slagverk

Om du tillhandahåller trummor, vara noga med att inkludera en fullständig uppsättning med en bastrumma, toms, symboler, virveltrumma, trumma pall, pinnar och klubbor. För att undvika glidning av uppsättningen medan det spelas, bör du placera trumman på en matta. Om open mic night äger rum i ett stort rum eller spelas över en högljudd publik, bör du överväga ljudet trummor. Detta kräver flera mikrofoner samt boom mic stativ.

Andra akustiska artister

De flesta akustiska artister kommer att föra sina egna instrument. Dock kan du vill ha ett piano och upprätt bas tillgängliga eftersom dessa instrument är ganska tung för gästartister att föra. Dessutom har en Pianopall, liksom mikrofoner för varje instrument om rummet storlek och buller nivån i rummet garanterar dem. För sångare, bör du ställa in en sångmikrofon samt flaskor med vatten. Musiker att föra sina egna instrument bör komma ihåg att ta med lämpliga tillbehör (t.ex. stänger för trumpeter).