mynewspapers.net

Utrotningshotade växter av Pennsylvania

Utrotningshotade växter av Pennsylvania


Växterna på Pennsylvania utrotningshotade listan har potential att utrotas genom flesta av deras naturliga utbredningsområde. Detta inträffar om deras livsmiljö försvinner eller människor utnyttjar utrotningshotade växten, enligt en biologisk undersökning från Pennsylvania. En mängd olika växter är på utrotningshotade deltagarlistan i Pennsylvania av olika skäl.

Bugleweed

Föroreningar och försvinnande våtmarker livsmiljö bugleweed (Lycopus lövdaggmask) hjälpte det till listan utrotningshotade växt i Pennsylvania. Bugleweed växer i kärr, längs kuster och på platser som ler. Det är en flerårig ört i familjen, men det har inte den typiska aromatiska karaktären de flesta mint växter. Bugleweed växer till 3 fot och dess blommor, som blommar från juli till September, växa ut från baserna av bladstjälkarna. Bugleweed har en närvaro historiskt längs den nedre delen av Delawarefloden i Pennsylvania. En annan bidragande faktor mot dess endangerment i staten är exotiska arter förmåga att folkmassan det från sin naturliga miljö.

Tall Larkspur

Tall larkspur (Delphinium exaltatum) förekommer främst i sydöstra Pennsylvania och är en kritiskt undandrogs blomma, enligt Pennsylvania National Heritage Program. Tall larkspur växer till 6 fot, som har flikiga blad och blå blommor. Tall larkspur tillhör samma familj som smörblommor och perenna blommar från mitten av sommaren till början av hösten. Växten föredrar kalksten mark, ett faktum som fungerar mot det eftersom kalksten mineral är en av anledningarna till det är knappa. Andra orsaker kan vara att spruta herbicider vid sidan av vägar, där blomman förekommer också, och utbyggnaden av motorvägar.

Klibbiga Goldenrod

Livsmiljöen av klibbiga Gullris (Solidago simplex) omfattar strandlinjer och områden nära vattendrag och avrinningsområdena. Detta gör att växten riskerar erosion på grund av översvämningar och förstörelse som människor ridning all - terrain fordon längs stigar inneboende med sådana platser köra anläggningen över. Klibbiga goldenrod finns nästan uteslutande längs den nedre Susquehanna River i Pennsylvania, men dess totala utbud omfattar de flesta av kvarteret nordöstra USA. Anläggningen växer till 3 fot, med dess stam som är håriga nära den övre delen. De gula blommorna blommar på sensommaren.

Swamp rosa

Skönheten i träsket pink (Arethusa bulbosa) fungerar mot denna medlem i familjen orkidéer. Är det så attraktivt att folk kommer att ständigt plocka det, vilket resulterar i anläggningen vilket gör det till staten hotade listor runt om i landet, bland annat i Pennsylvania. Swamp pink är en perenn, blommar i maj och juni under större delen av sitt sortiment. Swamp pink har en magenta-rosa blomma så länge som 2 inches. I Pennsylvania föll en befolkning offer för översvämningar från byggandet av en reservoar, medan surfar från vitsvanshjort, förlust av habitat och samling av människor har utarmat de kvarvarande populationerna.