mynewspapers.net

Utomhus växter för behållare

Utomhus växter för behållare


Odling av växter i utomhus containrar ökar din trädgårdsskötsel utrymmet, lägger färg och trottoarkanten överklagande till ditt hem och ger dimension till ditt landskap. Plantera behållare med blommor som blommar i en särskild säsong eller att återvända år efter år. Blanda sorter med samma lätta preferenser i behållare att förbättra designintresse av din utomhus.

Glödlampa Container växter

Utomhus växter för behållare


Tulip och påskliljor är bland typerna av glödlampa växter kan du fylla utomhus behållare. Både blommor blommar under våren och kommer igen i år. Plantera tulpaner och påskliljor i den sena hösten eller tidig vinter. Lily-blommiga, Darwins, stuga, papegojor, sen dubblar och enda earlies finns sorter av tulpaner som växer väl utomhus i containrar. Ett par djupa rika nyanser av röd eller lila tulpaner med den ljusa gula påskliljor för en slående kontrast.

Utomhus årliga behållare

Utomhus växter för behållare


Vaxartad begonias, petunior, penséer, impatiens och pelargoner är bland typerna av utomhus årliga växter som växer vackert i containrar. Ettåriga växter växer en säsong bara, men de blommar hela säsongen, inte bara några veckor. Plantera en blandning av årliga blommor i samma behållare till skapa en mångfärgad, flerdimensionella utomhus visning. Vaxartad begonias, petunior och pelargoner föredrar full sol; penséer trivs i full till partiell sol och impatiens föredrar skuggiga områden av ditt landskap. Petunior kan flöda över en hängande behållare korg, medan penséer, impatiens, begonias och pelargoner växa upprätt. Begonias, petunior, pelargoner och impatiens Blom i en mängd färger under sommarmånaderna med nyanser av lila, röd, vit, blå, orange och rosa. Penséer blommar under de kallare månaderna för höst, vinter och tidig vår i en mängd färger.

Utomhus perenn behållare

Utomhus växter för behållare


Krysantemum, bellflower, lady's mantel, Shasta daisy, phlox och Riddarsporrar är några av de perenna växter som kommer att växa utomhus i containrar. Perenna växter tillbaka varje år, men de blommar bara för ett par veckor i taget. Börja din våren visning med Riddarsporrar; Placera behållaren i full sol. Ladys mantel och bellflower blommar i slutet av våren till början av sommaren, men de båda föredrar partiell sol till full skugga. Sommar sol-älskande perenn Behållareväxter inkluderar Shasta prästkragar och phlox. Krysantemum är perenn container växter som blommar på hösten; Placera krysantemum behållare i full sol till halvskugga.