mynewspapers.net

Utomhus staket för katter

Utomhus staket för katter


Enligt den Humane Society i USA, det finns en uppskattningsvis 90 miljoner katter i Nordamerika, och mer än 30 miljoner hushåll har minst en katt. Ägare till sällskapsdjur rekommenderas att hålla sina katter inomhus av en enkel anledning: innekatter har överlevnad som är fem gånger större än utomhus katt. Roaming katter kan bryta sig in i soptunnor, gräva upp blomsterrabatter och uträtta sina behov i barnens lek lådor, visar sig vara en risk för hälsa och säkerhet. Utomhus staket för katter---även kallad katt bilagor eller katt-bevis staket---finns system som omger en del eller hela delen av en ägarens gård---att utomhus får tillgång till katten inom säker ramarna för gården. De flesta kattdjur inneslutningssystem är antingen prisvärda gör det själv projekt eller installerat professionellt.

Fristående modeller

En fristående katt fence är gjord av lätt, flexibel polypropen nätrastret som är uppträdda mellan poler (vanligen tillverkade av metall). Stängslet sätts runt gränsen för egenskapen bifoga den helt. Toppen av en fristående staket är böjda inåt, så även om en katt lyckas klättra mesh, det helt enkelt kommer att falla tillbaka ner.

System för staket

Staket-top system är en remsa av tjocka metallnät som läggs till toppen av en befintlig staket. Utomhus staket system kanna bli lätt installerat, och passa på någon höjd och staket yta---inklusive tråd, murverk, vinyl och trä. De kommer som kassaskåp/smal, stark/flexibel, icke-elektriska eller nästan osynlig system, alla utformade för att hålla en katt säker och förhindra att ströva katt beger sig inuti.

Elstängsel

Elstängsel är bland de äldsta typ av katt inneslutning staket. Det fungerar genom att leverera en liten elektrisk ström genom en tråd begravda under jord. Staketet fungerar tillsammans med en mottagare som är kopplad till en krage för katten. Mottagaren sänder ut ett högt varning ljud varje gång katten närmar sig staketet. Katten får en liten dos av nuvarande om det ignorerar varningen och lyckas röra stängslet. Elstängsel är för närvarande under debatten och dess säkerhet studeras av Storbritanniens Department for Environment, Food and Rural Affairs.

PVC-rör

Ett genialt och relativt billig, sätt att hålla katter inom en inhägnad är genom att köra 4 - till 6-tums PVC rör över en befintlig trä eller kedjelänk staket. Röret hindrar en äventyrlig katt från att få ett fast grepp och håller dem som finns.