mynewspapers.net

Utomhus eld grop designidéer

Utomhus eld grop designidéer


En eldgrop erbjuder inte bara möjligheter till matlagning utomhus men ger också en plats att sitta och fireside chatta med vänner och familj. Brand gropar bränna mestadels trä för att producera ljus och värme. Någon brand gropar är permanenta, några är tillfälliga och några är bärbara. Brand gropar erbjuder flera sätt att tillaga, och kan förbättra utseendet på en bakgård. Mat kan tillagas i brand gropar på spottar eller genom att sätta en grill över loggarna.

Sten och tegel brand gropar

Sten och tegel brand gropar görs genom att gräva ett hål i smuts, jord eller grus. En ring av stenar, tegel eller betong block staplas sedan runt kanten av gropen. Här låg vägg förhindrar loggar från rullande ur gropen som fire burns. Denna konstruktion kan vara tillfälligt, med stenar eller block på plats utan murbruk, eller permanent sten eller tegel brand gropar kan göras genom mortaring stenar eller block på plats. En permanent grill kan installeras på en av dessa brand gropar av mortaring det.

Portabel brand gropar

Portabel brand gropar är stora skålar gjorda av metall eller keramik på korta ben. De flesta av dem har en wire mesh skydd för att förhindra glöd och loggar rinner ut. Några av dem har hjul att göra dem lätt att transportera. Vissa har också ett galler placeras på kanten av skålen för grillning. Vissa bärbara gropar har breda fälgar så att de kan också fungera som tabeller för att hålla tången, plåtar och andra saker som behövs för grillning.

Gas brand gropar

Inte varje läge är nära ett bra utbud av trä för att bränna i en eldgrop. Gas brand gropar är mest lämpliga för dessa platser. De är av metall och drivs av propan tankar eller av en naturgas linje hookup. Till skillnad från trä-drivna brand gropar krävs ingen sanering efter matlagning med gas.

Chiminea brand gropar

En chiminea stil eldgrop är en sluten utomhus eldgrop gjord av metall, keramiska eller terra cotta. Den har en rundad kropp och en lång skorsten. Eftersom de är mer inneslutna än andra mönster, fånga de värmen de generera inom sina kroppar och blir varmare snabbare.

Lågtemperatur

En eldstad utomhus är en eldgrop utformad som en öppen spis. Det är en upprätt struktur med en skorsten, och oftast är byggd av stenar, tegel eller betongblock. Några är permanenta strukturer medan andra är tillfälliga. De flesta eldstäder bränna trä men några är utformade för att bränna gas.