mynewspapers.net

Utmanande projekt för gymnasiet

Utmanande projekt för gymnasiet


Efter att eleverna når gymnasiet, är chanserna de har köra spektrat av typiska skolan konstprojekt. Mellan förskola och i slutet av högstadiet skapade de flesta studenter konstprojekt i de flesta tillgängliga medier. Med lite kreativitet är det dock möjligt att tilldela utmanande projekt efter studenter nå gymnasiet som utan tvekan kommer att hålla dem stimuleras.

Vem är jag byst

Detta utmanande gymnasiet konstprojekt är perfekt för en konstlärare som har ett konkret tillvägagångssätt, eftersom studenter kommer att kräva betydande hjälp under slutförandet av deras som är I byster. Har eleverna forska olika historiska byster och komma till klass med en idé om hur de vill skapa byster som representerar sig själva. Byst ramen är gjord av tråd som du kan täcka i potter's lera, baka och dekorera (den stekheta delen är där lärarens hjälp kommer in). Låt elever dekorera bysterna som de anser lämpliga, om det måla byster på traditionellt vis eller täcka dem med bilder och representerar objekten de tror sig själva.

Screentryck

Bedriver en avskärma som skrivar ut projekt är något som lärare ska bara försöka efter studenter nå gymnasiet eftersom det är ett utmanande projekt. Har eleverna välja ett objekt (en bomull T-shirt, ett förkläde, en tygpåse, etc.) som de komma hemifrån och en bild som de skulle vilja spår på kol papper behövs för att skapa en skärm. Har dem skära ut deras spårade bilden, överför det på en skärm och fylla cutout med tyg färg. Det är ett stökigt projekt som kommer att ta tid för att slutföra men det är ändå mycket givande.

Självporträtt

Först kan det verka som ett självporträtt är en av de minst krävande projekt runt. Dock en ny twist på den självporträtt som är mer lämpliga och utmanande för gymnasieelever är att skapa ett självporträtt av studentens favorit saker. Använda objekt i stället för att helt enkelt dra ett ansikte eller med bilder för att skapa en visuell representation av identitet är en mogen idé för gymnasieelever att genomföra. Försök att inte begränsa riktlinjer för användbara objekt för dessa självporträtt och ge studenterna frigående om det format som de använder för att presentera dem (collage, skulptur, trälåda, etc.).

Foto mosaiker

Skapa en foto-mosaik är en utmanande high school konstprojekt som bör tilldelas endast grupper av elever tillräckligt mogen för att garantera säkerheten när du använder glas. Om du vill skapa en foto-mosaik, har varje elev ta in ett foto som de vårda, vare sig själva eller en nära anhörig. Spränga fotot med hjälp av färg kopieringsmaskin. Använder mycket små bitar av glas inköpta från ett hantverk butik, har eleverna använda tydlig lim för att hålla sig bitar av glas på färgerna i bilden i bilden själv. När det är torrt, montera mosaiken på en robust träbit så att studenten kan hänga den eller ens Rama in den.