mynewspapers.net

Utility Trailer lagar av Alabama

Utility Trailer lagar av Alabama


Utility släpvagnar måste registreras i köparens namn, enligt Alabama state lag. County courthouse utför registrering av verktyget släpvagn. För att registrera en trailer, måste köparen presentera minst en av de handlingar som godtas av staten och betala den avgift som krävs baserat på användning eller klassificering, av släpvagnen.

Typer

Enligt Limestone County, Alabama, verktyget släpvagnar som måste registreras i Alabama väger mindre än 5443 kg och dras bakom bilar eller lastbilar pickup. Det finns flera typer av verktyg för släpvagnar, vilka används i Alabama. Till exempel, anses båttrailers, hästtrailers och utrustning släp typer av verktyget släp.

Registrering

Alabama delstatslag, koden av Alabama 1975, 40-12-252, kräver någon nytta trailer för privat eller kommersiellt bruk registreras hos staten. Sådana verktyg släp är de redovisade klippare eller golfbilar, hästtrailers, slutna auto transportörer och bogsera dockor. Underlag måste uppvisas när slutföra registreringen. En tillverkare i ursprungslandet eller Alabama intyg om titeln, ett köpebrev undertecknat av säljaren till köparen som anges eller nuvarande registrering kvitto i säljarens namn är godtagbara dokument för registrering av verktyget släpvagn. Dock kan verktyget trailern visuellt kontrolleras på county courthouse om registrering kvitto inte är tillgänglig.

Skatter

Alabama lag kräver en årlig registreringsskatt för verktyget släp drivs på offentliga vägar. Avgiften är £7 för personliga släpvagnar och £9 för kommersiella trailers från och med 2010. Men från och med den 1 juli 2009 är verktyget släp drog bakom bilar undantagna från avdelning lagar. Därför, en tagg eller nummerskylten krävs inte för en nytta trailer för användning i Alabama.

Bromsar

I Alabama måste verktyget släpvagn väger över 1361 kg elbroms. Fordonet dra släpet måste ha en elektrisk broms låda.

Ålder

Alla licensierade förare över 16 år kan dra nytta släpvagn i Alabama på motorvägen för personligt bruk. Detta inkluderar resor släpvagnar, båttrailers och slutna verktyget trailers. Dock kan bara en trailer dras åt gången. Också, postat på Alabama vägar hastighetsgränsen är samma för alla fordon, även när dragande nytta släpvagn.