mynewspapers.net

Utforma ett växthus planteringsår bänk

Utforma ett växthus planteringsår bänk


Ingjutning bänkar är en trädgårdsmästarens bästa vän i växthuset, organisera ditt space, lagra dina verktyg och spara en massa ryggvärk från böjning över att göra planteringsjord arbete på marken. Växthusgaser ingjutning bänkar kan införliva många olika element i sin design, från hyllor till under lagring, verktyg drar till sidan slangupprullare och även uppvärmningen pad sektioner. Hur du utformar din planteringsår bänk för växthuset bör spegla vilken typ av jobb du gör mest i växthuset, och utnyttja så många och arbete-utrymmesbesparande element som möjligt.

Instruktioner

• Hitta de dimensioner du behöver för din planteringsår bänk. Det bör vara en bekväm höjd för dig. Den genomsnittliga kök bänken är 35 inches tall, så detta kan vara en indikation. Planteringsjord bänken bör kunna passa genom växthusgaser dörren, så mäta dörren och ta bort ett par inches att ge bredd planteringsjord bänken; 20 inches eller så är en rimlig bredd.

• Bedöma dina lagringsbehov. Om du vill kunna lagra tomma krukor, spadar, frön och mindre verktyg bara, då är ett par under brickor tillräcklig. Om du vill att båset skrymmande saker som planteringsjord mix eller gödningsmedel utöver dina mindre objekt, måste du kanske lägga till en topp hyllsystem system i kombination med lägre hyllor.

• Tänk om hur högteknologiska du vill din planteringsår bänk vara. Vill du ha en uppvärmning pad område? Ett överljus? En elkontakt? Om så, behöver du att införliva detta i dina planer-- och se till att finns det en strömkälla i en lämplig plats i växthuset.

• Besluta om portabilitet. Vissa trädgårdsmästare vilja kunna bara hjulet planteringsjord bänken över att plantera området, medan andra föredrar en stillastående bänk. Om du vill ha en lös bänk, bör du infoga hjul och handtag i designen. För bärbara bänkar är vikt en faktor, så en bärbar bänk kan behöva kompromissa med topp hyllor att hålla vikten inom rimliga gränser.

• Införliva tillbehör i designen. Vill du ha en slangvinda på sidan? Eller kanske krokar för att hänga upp Trädgårdshandskar och spader? Om du har gått för top hyllor, krokar är kanske inte nödvändigt, men för bärbara bänkar sans hyllorna, de kommer händig.

• Skiss konturerna av designen på ditt papper med en penna, och se till att notera alla valda designfunktioner som de föreslagna måtten. Du kan antingen göra design till DIY planer eller överlämna design till en woodworker, och han kommer göra resten.