mynewspapers.net

Utfodring fem tusen Bibeln hantverk

Utfodring fem tusen Bibeln hantverk


Bibeln krönikor mirakel för Jesus Kristus under sin tid på jorden. En av hans underverk var utfodring 5000 personer med fem limpor bröd och några fiskar. Enligt evangelierna av Matthew, Mark, Lukas och Johannes åstadkommit Kristus detta mirakel genom att välsigna maten och att vara i harmoni med Guds vilja. Kristna barn kan lära sig betydelsen av att förlita sig på Gud för tillhandahållande och stöd genom att skapa Bibeln hantverk utifrån detta mirakel.

Korg och fisk

Två fiskar och fem limpor bröd gick långt i Kristi händer. Detta Bibeln hantverk hjälper barn förstår vikten av att vara tacksam och det lär dem att Gud ger rikligt. Hjälpa barn bygga en korg av kartong, konstruktion papper, brun färg eller kritor. Göra fisk beige eller grå konstruktion papper eller kände och dekorera med krita eller paint. Fyll korgen med fisken.

Jesus lever fem tusen

Lära barnen att lita på Jesus att möta deras behov. Har eleverna göra en korg av bygg-papper. Rita fiskar och bröd på de återstående konstruktion papperet och sedan skära dem ut. Studenter kan också klippa ut bilder från gamla mat tidningar istället för fisk och bröd. Placera snittet ut objekt i korgarna. Skapa collage från mat bilder som en annan variant av detta hantverk.

Paper Bag korg

Skär en papperspåse lunch på mitten för att göra en enkel korg. Häfta en 11-av-2 tum band konstruktion papper på att göra en korg hantera. Be barnen att rita fiskar och bröd på bitar av bygg-papper och skär dem. Lärare kan stansa hål i toppen av fiskar och kör en bit garn genom dem för olika. Istället för korgar, kan eleverna rita en cirkel och skär den på mitten. Bifoga de halva cirklarna tillsammans för att bilda ett portionsförpackat som barn kan snöra tillsammans med garn. Placera fiskar och älskar i påsen.

Ätbara halsband

Hjälp barn förtroende Jesus för de bra saker som vi behöver i livet med detta ätbara hantverk. Har barn knyta lakrits snören tillsammans för att göra halsband. Lägg till spannmål loopar lakrits snören. När barn har tillräckligt spannmål att täcka sina skosnören som de kan slutföra projektet genom att knyta den runt halsen.