mynewspapers.net

Utanför spel att spela med tonåriga barnen

Utanför spel att spela med tonåriga barnen


Tonåringar är främsta av sina liv och har oftast energi att bränna. Det enklaste sättet att bränna denna överskottsenergi är att spela spel utanför. Tonåringar är dock olika från yngre barnen i att de vill oftast sina spel till vara lite mer edgy och konkurrenskraftig.

"Capture the Flag"

En av de mest konkurrenskraftiga utomhusspel för tonåringar är "Capture the Flag". Detta spel kräver bra team strategi och en hel del övning. Ställa in ett stort område med sträng knuten runt omkretsen av spelområdet att ange gränserna för en. Dela in tonåringar i två olika lag, röda och blå. Ge varje spelare en liten bit av färgat tyg att hålla sig i sina fickor. Placera en färgad flagga i varje ände av området gaming och en liten bänk i centrum. Varje flagga är ett team "fort" och bänken är laget "fängelse." Spelare måste fånga andra lagets flagga och föra den till deras flagg att vinna spelet. Spelare går till "fängelse" om färgade duken dras ur sin ficka. Spelare kan vara sprang ur fängelset av sina lagkamrater, men får inte delta i spelet tills de förs tillbaka till fortet och ges en annan bit av färgat tyg. Lag kan också vinna genom att fånga alla spelare på motståndarlaget.

"Ballong Dare"

Detta spel kan spelas inomhus. Dock ger spelar det utanför dina tonåringar mer fria området att utföra vildare dares. Placera små papperslappar i flera dussin ballonger och blåsa upp ballonger. Papper ska ha en "vågar" skriven på dem som "Jag vågar du kyssa så och så" eller "Jag vågar du stå på huvudet." Ingen av dares bör vara stötande eller farliga. Placera ballonger i ett par stora behållare. Varje tonåring bör ta en ballong och pop det med en PIN-kod. De sedan turas gör deras dares. Om en tonåring inte vill göra en vågar, får de en strejk. Tre strejker och de är ute. Den tonåring som utför varje dare wins. När det är upp till de sista två tonåringar och en tonåring inte utföra hans vågar, måste den senaste teen stående utföra hans våga vinna. Om han inte utför sin dare, den andra tonåringen är tillbaka i spelet och de båda får en ny vågar.

"Ägget kasta"

Tonåringar är ofta involverade i sport. De gillar också att bli rörigt och gör mässar. Detta röriga sport spel har dina tonåringar provar sina kasta vapen och också bli lite rörigt. Köp flera dussin ägg och koka dem. De behöver inte kokas, men koka dem kommer att hålla röran till en minimal nivå. Para ihop varje tonåring. Linje dina tonåringar upp i rad och har deras partners linje upp emot dem vid omkring tio fötter. Syftet är att kasta ägg till din partner utan att bryta den. Varje lag bör kasta sina ägg på samma gång. När varje ägg har kastats, kommer att spelare kliva tillbaka 5 fot. Alla lag med en bruten ägg är ute på rundan. Hålla sig i rörelse lagen tillbaka tills bara ett lag är kvar. Denna lag vinner rundan. Spela flera rundor så tonåren har en chans att få trevligt och stökigt. Teamet att vinner de flesta rundor bör förklaras ägg toss champ och vinna en liten belöning.