mynewspapers.net

Utanför Scavenger Hunt idéer för barnOm du tänker om att planera en gruppverksamhet för barn, försöka organisera en utomhus tipspromenad. I en tipspromenad ges varje person eller grupp en lista av ledtrådar och objekt att hitta. Det första laget att samla alla objekt på listan wins. Om du planerar en barnens tipspromenad utanför, har du möjlighet att införliva djur och föremål från naturen i spelet.

Natur Hunt

Om du ta barnen till en park, en sjö eller ut i din bakgård, planera en natur tipspromenad för dem. Du kommer att se till att tid att det finns inga brand myror eller poison ivy i närheten av talar till en park ranger eller forska platsen online. Skapa en lista över objekt i naturen som barnen måste hitta. Du kan ha dem söka efter sådant som en mutter, en sten, en blomma, en träbit och en fjäder. Se till att du ger varje barn med en hink att placera hennes artiklar.

Glöd-in-the-Dark Hunt

Istället för att ha barnen delta i en tipspromenad under dagen, skapa en nighttime glöd-in-the-dark-jakt. Köp från en craft lagra små rör eller flaskor av glöd-in-the-dark färg. Det finns olika typer av objekt som du kan måla och dölja utanför för barnen att hitta. Du kanske vill måla små föremål som mynt eller äpplen, eller du kan måla symboler eller bokstäver på objekt (t.ex. stenar) runt på gården. I stället för glöd-in-the-dark färg, kan du också köpa glow-in-the-dark objekt, till exempel armband eller halsband, från dollar butiker.

Djur jakt

Om du har planerad en dagsutflykt att ta en grupp av barn till ett zoo eller en gård, har barnen delta i en pedagogisk djur tipspromenad. Skapa en lista över animaliska ledtrådar för barnen att ta till djurparken. Du kan be barnen att hitta ett däggdjur som simmar, en färgglad fågel, ett djur som humle, minsta djuret och det största djuret. Om du går till en gård, kan du utöka det att inkludera objekt som odlas, liksom djur. Be barnen att hitta sådana saker som en grönsak som växer under jord, ett djur med fjädrar, en frukt som växer på träd och djur med ingen näbb.

Holiday Hunt

Om en semester är runt hörnet, kan du överväga att skapa en semester-tema tipspromenad för barn. För en påsk jakten, ge varje barn en påsk korg eller väska att använda för att samla sitt objekt. Design en lista av gatsopare ledtrådar och dölja objekt som bunny leksaker, morötter eller plast påskägg fyllt med godis runt på gården för barnen att hitta. För nyårsafton gatsopare jaga, dela upp barnen i grupper och ge dem väskor samla sina poster i. Ge varje lag en lista över ledtrådar som leder till artiklar som ballonger, New Year's hattar och noisemakers.