mynewspapers.net

USA Pro laterala Stepper instruktioner

USA Pro laterala Stepper instruktioner


En mini stepper som USA Pro laterala Stepper är en lätt-till-använda maskin för aerob träning. Du får alternativet med USA Pro laterala genom att bara arbeta dina ben för att öka din puls för aerob konditionering, eller du kan också använda motstånd rören för en övre helkroppsträning. Det kan vara svårt från vissa människor att samordna båda rörelserna tillsammans och du definitivt bör inte försöka det har svårt att balansera med pedaler stepper vridande rörelse.

Instruktioner

• Steg på foten pedaler en i taget. Stå upp tall och koppla av armarna på dina sidor eller böj armbågarna till rät vinkel på dina sidor som du kör. Håll din abs i trånga och flytta din vikt sida till sida alternativt trycka upp och ner på pedalerna. Detta kallas gratis kliva.

• Ta tag i handtagen på motstånd rören för att lägga till en övre kroppen träning i ditt träningspass om du är bekväm med den USA Pro laterala Stepper gratis kliva. Böj armbågarna för att göra rät vinkel och tryck armbågarna in dina sidor med handflatorna vända mot varandra för att alternativa skuldra pressar. Höja din högra arm rakt mot taket som du trycker ner på den lämnade pedalen. Alternativt genom att sänka din högra arm, höja din vänstra arm och byta dina fötter. Du bör känna detta i din triceps och mitten av dina axlar. Fortsätt tills armarna är trötta.

• Förlänga armarna framför dig och vila handflatorna mot låren inför deltoideus höjer att rikta dina axlar framsida. Böj armbågarna något. Steg upp och ner på pedalerna när du höjer båda armarna upp till axelhöjd och tillbaka ner till benen. Fortsätt tills armarna är trötta.

• Armarna till låren och aktivera handflatorna att möta från låren att förbereda för alternerande bicep lockar att rikta dina biceps. Böj höger armbåge och ge din handflata mot din högra axel samtidigt hålla handleden rak. Avgå med din vänstra fot när du gör detta. Byter positioner så att du trycker ner med på den högra pedalen som du böja din vänstra armbåge att krypa din vänstra arm. Fortsätt tills dina biceps är trött.

• Lägre handtagen på motstånd rören i golvet och fortsätta gratis stepping så att musklerna kan vila i en till två minuter. Upprepa de motstånd tub övningarna för en till två ytterligare uppsättningar beroende på din konditionsnivå. Fortsätta att gratis steg när du har slutfört din överkroppen övningar i minst fem minuter långsamt svalna.