mynewspapers.net

Urinen för att stöta bort mullvadar & sorkar

Urinen för att stöta bort mullvadar & sorkar


Mullvadar och sorkar är gemensam trädgård skadedjur som kan orsaka allvarliga skador på gräsmattor och trädgårdar. Predator urin använder välutvecklade luktsinne på dessa gnagare och deras instinkt av rovdjur för att övertala dem att undvika områden som kan vara för farligt för dem att bebo. En 1997 studie på ängen sorkar från National Wildlife Center i Fort Collins, Colorado visade en 30 procent undviker områden behandlade med bobcat och rödräv urin.

Om mullvadar

Mullvadar, som är klassificerade som gnagare, har cylindriska formade kroppar, dolda öron och liten eller täckt ögon. De växa 6 till 8 inches lång och väger 85,1 till 170 gr. Deras huvudsakliga diet är daggmaskar, men de konsumerar också larver och myrorna. Mullvadar kan skapa långa tunnlar i gräsmattor och trädgårdar och gräva upp gräsmattor och grönsaker som de söka upp deras mat. Rödlon är en naturlig fiende till mole i naturen, och användning av bobcat urin kommer att avskräcka mullvadar från ockuperar något område där den är placerad.

Om sorkar

Sorkar är en annan typ av gnagare. De kallas ofta sätta in möss eller prairie möss. Sorkar har en tjock kropp, korta ben, korta svansar och öronen är delvis dolda. De växer 3 till 5 inches lång och väger 28,4 till 56,7 gr. Sorkar är växtätare och äter blad, gräs, frön, rötter, frukt eller svamp. De är produktiva uppfödare och kan producera en stor befolkning i en mycket kort tid som kommer att konsumera stora mängder av vegetation. Rävar är naturliga fiender till sorkar och fox urin har visat sig vara effektivt mot ängen sorkar. Bobcat urin har också visat sig vara effektiva.

Djurens urin som skadedjursbekämpning

Miljöforskare och pest control produkt fabrikanterna har sökt nya metoder för kontroll av Park och trädgård skadedjur utan kemikalier. Predator urin gjordes kommersiellt tillgängliga att fylla detta behov. Eftersom djurens beteende beror så mycket på doft, lurar med hjälp av urin från djur som lever på mullvadar och sorkar dem att tro de är i farliga territorium, så de foder och bygger sina bon på annat håll.

Typer av djurens urin kommersiellt tillgängliga

Coyote, bobcat och fox urin är mest tillgänglig för trädgårdsmästare och husägare intresserade av att använda dessa produkter. De kommer i pulverform eller granulerad form, och stänkte på omkretsen av det område som du vill skydda mot skadedjur två gånger i veckan. Bobcat urin mest effektiva på mullvadar. Bobcat och fox urin har båda visat sig vara effektiva på sorkar.

Säker användning av djurens urin produkter

Predator urin produkter är 100 procent naturlig, inte kommer att förorena miljön och är inte-toxisk till sällskapsdjur. Som med alla trädgård produkt, men bör du tvätta händerna noga efter hantering. Plats predator urinen i några uppenbara tunnlar mol har grävt. För att avvärja sorkar, måste du placera predator urinen runt perimetrar nära växtlighet där de har matat.