mynewspapers.net

Upphöjd säng trädgård Vs. Earthbox

Upphöjd säng trädgård Vs. Earthbox


Både en upp-säng trädgård och en EarthBox är praktiska för att odla grönsaker och örter. Upp-säng trädgård samt EarthBox kan vara praktiskt för växande trädgårdar i utrymmen med begränsad mark. De främsta skillnaderna mellan två är de rörliga alternativen, användarvänlighet vattning, församlingen och jordart samt djup av behållarna.

Rörliga alternativ

EarthBox är något tungt, men är flyttbara; dock kommer upp-säng trädgårdar att byggas för en mer permanent plats.

Vattning

EarthBox är en egen vattning behållare, en uppvuxen trädgård kommer att behöva vattnas regelbundet.

Församling

En upp-säng trädgård kräver egen byggnad från trä, stenar eller andra betydande material och kräver flera timmar att bygga. EarthBox köps med vissa montering krävs. Församlingen tar cirka 20 minuter.

Mark

I en uppvuxen trädgård blir vilken typ av jord som används trädgårdsmästarens val, vanligtvis bestående av matjord och marktäckning. En kund recension på webbplatsen EarthBox, staterna behållarna kräver dock en viss jord som är ganska dyra och svåra att hitta.

Behållarens djup

Vissa grönsaker och örter kan kräva ett visst djup för plantering för att odla den bästa produkten. När man bygger en uppvuxen trädgård djupet kan vara vad trädgårdsmästaren föredrar; men EarthBox kommer i en standardstorlek och kan inte ändras, vilket gör det svårt att odla vissa poster effektivt.