mynewspapers.net

Uppgradera grafik på en HP Pavilion ZV5000Din bärbara dator innehåller ett grafikkort som skickar en videosignal till LCD-skärmen. Kvaliteten på videosignalen är beror på ditt grafikkort. Ett high-end grafikkort kommer att vanligtvis producera hög kvalitet videoutgång. Uppgradera grafikkortet i din HP Pavilion zv5000 kräver att du isär laptop för att komma åt kortet. HP Pavilion zv5000 är kompatibel med de flesta Nvidia GeForce4 grafikkort.

Instruktioner

• Power ner din bärbara dator. Koppla bort nätadaptern. Nära teckenfönster och placera den laptop med framsidan nedåt på en plan yta. Rotera datorn så framkanten är vänd mot dig. Skjut frigöringsknappen batteri till vänster. Ta bort batteriet från batterifacket i det nedre vänstra hörnet av den bärbara datorn.

• Ta bort 10 Phillips skruvarna från processor fläkt fack omslaget i det övre vänstra hörnet av den bärbara datorn. Använd en liten flat skruvmejsel för att bända upp omslaget av den bärbara datorn och ställ det åt sidan.

• Ta bort skyddet över minneskortets fack och dess två retention skruvar från centrum av den bärbara datorn. Ta bort hårddisken och dess två behållande Phillips-head skruvar från den bärbara datorns övre högra hörnet.

• Ta bort två Phillips skruvarna att fästa CD/DVD-enheten till det nedre högra hörnet av nedre höljet. Ta tag i ansiktet av enheten och skjut den ur sitt fack. Koppla två bandet kablar från baksidan av enheten. Ta bort enheten från den bärbara datorn och ställ det åt sidan. Ta bort alla återstående skruvarna från den bärbara datorns botten hölje.

• Vänds den bärbara datorn och dra öppna teckenfönstret så långt som möjligt. Bända upp tangentbordet omslaget från den bärbara datorn med en liten flat skruvmejsel. Tangentbordet omslaget är den plast som sitter bakom den översta raden på tangentbordet.

• Ta bort Phillips skruvarna avslöjades av tangentbord omslaget. Lyft tangentbordet ur den bärbara datorn och placera den ansiktet ner på den bärbara datorns yta. Koppla på tangentbordet flatkabeln från moderkortet. Ta bort tangentbordet från den bärbara datorn. Ta bort tangentbordet kommer att avslöja den bästa sidan av moderkortet.

• Leta upp grafikkortet i det övre vänstra hörnet av moderkortet. Koppla LCD videokabeln från grafikkortet. Ta bort Phillips skruvarna att fästa grafikkortet på moderkortet. Lyfta kortet ur dess moderkort socket och ställ det åt sidan.

• Upprepa proceduren i omvänd att installera det nya grafikkortet och sätt ihop din bärbara dator.

• Slå på din bärbara dator och sätt in installationsskivan driver med ditt nya grafikkort. Följ den på skärmen instruktionerna för att installera drivrutinerna för grafikkortet. Utan rätt drivrutiner installerade, kan det uppstå olika problem såsom låg skärmupplösning.