mynewspapers.net

Updo stilar för mikro flätor

Updo stilar för mikro flätor


Du kan uppnå vackra updo frisyrer med micro flätor. Om du behöver ett professionellt utseende för kontoret eller styling håret för prom micro flätor kan gå från casual till formella med några styling teknik. Några updo stilar kan avslutas i fem minuter medan andra tar lite mer tid att skapa. Som med de flesta updos måste hårspray och flera hårnålar att hålla stilen på plats.

Poufy Micro fläta Updo

Poufy micro fläta updo kombinerar en hästsvans med crisscrossed flätor att skapa stora hår med en snygg finish. Med denna stil, flätor på toppen av huvudet kombineras med flätor bakhuvudet i en hästsvans med ändarna tucked upp under med hårnålar, skapa en rund sittpuff. En del av flätor från båda sidor av huvudet är crisscrossed över toppen av huvudet, lindade runt poof och stoppade under hästsvans med hårnålar.

Fransk Twist Micro fläta Updo

Du kan skapa en elegant fransk twist med micro flätor. Del flätor i en sida del eller arbeta dem allt för baksidan av huvudet som du skulle en vanlig hästsvans för övre del. Tillföra en hästsvans med elastiska flätor och vik ändarna i en fransk twist. Säker stil med hårnålar och hårspray.

Loc Micro fläta Updo

Loc updo startar från baksidan och arbetar sig fram. Arbeta med botten säkra hälften av micro flätor, en bulle på mitten av huvudet med en elastisk hästsvans innehavaren. Det behöver inte vara perfekt snyggt; Du kan göra flätor spira ut i alla riktningar. Random avsnitt av överblivna micro flätor kan insvept eller lindas runt bun, helst start från toppen av huvudet och fortsätta framåt. Den sista delen av updo bör en stor del av micro flätor som stupar som Frans från ena sidan av pannan till den andra, säkra flätor i ryggen med hårnålar.

Hoprullade Micro fläta Updo

Om du inte vill att helt omsluta ändarna av din micro fläta updo, överväga curling dem istället. Börja med en updo som den poufy updo och istället för att ändarna av flätor i en bulle, curl dem med hjälp av gummi stavar och en fön. Gummi spön är som papiljotter, förutom att de är längre och flexibel. Lägg mousse på ändarna av flätor och curl dem runt gummi stavarna. Hetta och torka dem med en fön i 15 till 20 minuter innan du tar bort stängerna. Skilja varje mikro fläta från staven att skapa en omfattande lockigt updo.