mynewspapers.net

Universitet som erbjuder läkare ministeriet grader

Universitet som erbjuder läkare ministeriet grader


För de som söker en karriär inom andlig tjänst, erbjuder en doktorsexamen i ministeriet både praktisk och teoretisk utbildning för arbete i pastorala och familj rådgivning, kyrkan ledarskap och gemenskapens ministeriet. Doktor i ministeriet-program är tillgängliga från universitet och privata institutioner, med alternativ för både traditionell och distansutbildning i olika andliga sökvägar och religiösa traditioner.

Liberty University

Virginias Liberty University är världens största kristna universitet, erbjuder en mängd olika grader i kristen teologi och ministeriet både online och traditionella format. Libertys doktorsexamen i ministeriet förbereder studenter hitta en kyrka, bygga en ny ministeriet, eller att ge pastorala rådgivningstjänster. Elever kan studera på nätet från var som helst i världen, på campus eller en kombination av båda. Information om Liberty's PhD program i ministeriet finns på webbplatsen kollegiet.

Drew universitet

Drew universitet, i Madison, NJ, erbjuder en tvärvetenskaplig bostäder doktorsexamen i ministeriet för dem som redan arbetar med praktiska kristna ministerium. Drews PhD i ministeriet bygger på studenternas professionella erfarenhet att förbereda kandidater för att ta en ledande roll i att bygga en global kristen gemenskap. Tillträde till programmet krävs en master's i gudomlighet som i minst tre år av professionella arbetet i ministeriet. Information och ansökan material är tillgängliga från college online.

Denver Seminary

Denver Seminary erbjuder doktorer i kristna ministerium för dig som redan har en magisterexamen i gudomen. Tillgängliga både online och bostäder format, Denver Seminary doktorsexamen i ministeriet är ett två spår program förbereder eleverna för roller i kyrkan ledarskap och andlig eller för arbete i äktenskap och familjerådgivning. Information finns från seminariets hemsida.

Fuller Theological Seminary

Universitet som erbjuder läkare ministeriet grader


Den privata Fuller Theological Seminary erbjuder doktorsbefattningarna inom kristna ministerium både på campus och online. Med sex centra i västra USA förbereder Fuller Seminary examen programmet elever för karriärer inom praktisk ministeriet och kyrkan ledarskap samt arbete i pastorala och familj rådgivning. Den seminary webbplatsen erbjuder allmän information och ansökan material.