mynewspapers.net

Unika tonåring födelsedag kaka idéer

Unika tonåring födelsedag kaka idéer


Den tonåring år markeras av den snabba fysiska och känslomässiga, som väl så frekventa förändringar i gillar och intressen. Istället för att gissa om deras favorit band eller sport är gårdagens nyheter, innebär tonåringen i att välja, eller även dekorera sin födelsedagstårta. Medan vanlig plåt kakor uthärda födelsedag önskemål passar in i någon part tema, gjutna och vilt dekorerade kakor är inte bara för små barn eller för Halloween. Välj cupcakes i stället för en traditionell tårta för mer variation.

Gitarr tårta

En 3D gitarr tårta passar ett antal parts teman. (Referens 1) Butik för en gitarr mögel eller klippa och slice fyrkantiga och runda kakor att pussla ihop en akustisk eller elgitarr form. Använda elgitarr för blivande rockstjärnor eller musikälskare eller en akustisk gitarr för en tonåring tar lektioner. Anpassa en akustisk gitarr-form till en ukulele för en luau tema fest. Gör trim vreden större att göra instrumentet visas diminutiv.

Ruffle Cake

Unika tonåring födelsedag kaka idéer


Lägga till en kaka utsmyckning tips till en glasyr väska att skapa delikat volanger på sidorna och upp i en skiktad kaka av varje smak. (Referens 2) Välj rosa, vita eller andra mjuka pasteller för en sofistikerad feminin, men ändå lättsam, utseende. Härmar de mjuka veck en rynkad kjol och passar firandet av en mode-orienterade tonåring. Pryder toppen med ätbara rosenblad eller glasyr blommor för ett garden party eller "flower power" tema (referens 1). Om tonåringen är fortfarande liten i hjärtat, skapar glasyr mjuk cloudlike veck en perfekt bas för en enhörning cake topper.

Cupcakes

Unika tonåring födelsedag kaka idéer


Ordna individuella cupcakes på en skiktad kaka bricka att efterlikna en skiktad kaka. Individuella cupcakes att bagaren för att tillgodose gäster med allergier utan skilja dem ut. Obeslutsamma tonåringar kan också ha alla sina favorit färger och smaker. Dekorera cupcakes identiskt eller variera dem med olika frostade meddelanden.