mynewspapers.net

Unika sätt att skicka födelsedag inbjudningar

Unika sätt att skicka födelsedag inbjudningar


Oavsett om du är den kreativa, konstnärliga typ, eller du inte har ett uns av kreativa talang i kroppen, kan du skapa och skicka födelsedag inbjudningar olika unika sätt utnyttja Internet och olika typer av program. Beroende på vilken typ av födelsedagsfirande du har, kan du skicka ut fancy tema inbjudningar eller informella inbjuder, men dina gäster kommer att bli glada när de öppnar dessa ursprungliga inbjuder.

Flaskpost

Ett sätt att skicka inbjudningar är att rulla upp tryckta och handskrivna inbjudningar och placera dem i en flaska. Du kan rulla inbjudan så man kan läsa utan att behöva ta bort papperet. Du kan också dekorera inbjudan med seaside accenter, inklusive snäckskal eller sjöstjärnor som en extra touch. Denna typ av inbjudan fungerar perfekt för ett beach party eller någon typ av tema fest eller för ett parti där flesta inbjudningar är hand levereras. Kostnaden för att leverera dessa i mail och sannolikheten för att glaset kommer att skadas under transport är hög.

DVD

Skapa ett personligt videomeddelande eller video montage av er eller platsen för festen och bränna den på en DVD är ett annat sätt att skicka en födelsedag inbjudan. Du kan skapa ett bildspel eller video med din egen musik, foton och videor på din dator, eller du kan använda ett företag för att göra detta för dig. Skriva ut en grundläggande inbjudan eller meddelande som CD teckningen att placera på DVD eller inuti CD fodral så det är klart vad DVD-skivan.

T-shirt

Skicka datum, plats och händelse tryckt på en T-shirt är en annan ovanligt sätt att bjuda in dina gäster till en födelsedagsfest. Detta är en bra idé för informella födelsedagskalas där du kan be dina gäster att bära eller väcka T-shirt händelsen som ett medel för posten. Du kan köpa vanligt T-shirts för mindre än en dollar på ett hantverk butik eller på en stor-låda butik som Wal-Mart eller Target billigt; antingen har ett tryckeri designa och skriva ut inbjudan för dig, eller du kan stryka dem på dig själv. Till skillnad från meddelande i en flaska behöver du inte oroa dig för denna inbjudan att få skadade i transit.

Vykort

Ett ekonomiskt och enkelt sätt att skicka en födelsedag inbjudan är genom att skriva ut skräddarsydda vykort. Du kan skriva ut ett personligt foto, teckning eller budskap på framsidan av vykortet och har detaljer i partiet på baksidan. Det finns ställen på nätet där du kan ladda upp bilder eller en högupplöst bild och anpassa kortet, inklusive storlek, typ av papper och färg.