mynewspapers.net

Unika Over-the-Hill gåvor

Unika Over-the-Hill gåvor


Chilli Davis, en stor jamaicanska major league baseball spelare, sa en gång "åldras är obligatoriskt. att växa upp är valfria." Bara för att din vän, kollega eller familjemedlem firar en milstolpe födelsedag betyder inte nödvändigtvis de är gamla centrum. Underhålla någons inre barn med en unik over-the-hill gåva.

Gag gåvor

Om det finns en sak som är sant om växer gamla är det att gag-Presenttips är rikligt för varje milstolpe födelsedag. Överraska henne med ett par av frysta tandproteser i hennes dryck, eller placera en "over-the-hill" tå-tagg på allas dricka på födelsedagsfest. Ge balding födelsedagsbarnet en hårborste med ingen borst. Andra gag gåvor är over-the-hill gigantiska spelkort, en överdimensionerad fjärrkontroll eller miniräknare, ett parkeringstillstånd och "nya delar till gamla pruttar."

Presentkorgar

Presentkorgar tenderar att komma med läckra kakor, godis och andra godsaker. Unika over-the-hill presentkorgar inte. Dessa presentkorgar kan ser mer ut som en kista och kan komma med over-the-hill piller och muggar eller skämt gåvor som hörapparater och självhjälp guider. 60-årsdag gåva korg för män på över Hill gåvor har en hatt med en humoristisk meddelande; en 30-minuters DVD med evenemang, faktiska nyheter rullar och musik från året mannen föddes; en kaffekopp med ett humoristiskt budskap, en nummerskylt som säger "inte äldre, bara bättre," en påse godis från tillbaka i dagen och en trött gammal röv presentförpackning. Du kan också göra en skräddarsydd presentkorg med over-the-hill tema. Inkludera gag objekt som har specifik betydelse för mottagaren.

Survival Kit

Med hög ålder kommer några inte-så-trevlig hälso-förändringar. Trösta din åldrande vän med en åldersanpassad survival kit. Plocka upp några over-the-hill toalettpapper, en förstoppning krisen kit, en födelsedag blues kit, en anti-åldrande survival kit, en over-the-hill guide till sex kit eller en kropp-delar-replacement kit henne. För ivrig hem-förbättring killen, plocka upp honom en over-the-hill verktyget bälte. Detta survival kit kommer inte med de typiska verktyg. Här finns i stället en fjärt larm, Tyrd-n-gammal värk och smärtor tillägg, lube för artros leder och andra rättsmedel.

Faux medicinering

Det är ett piller för det mesta, inklusive ålderdom. Packa upp ett urval av några över-the hill essentials, till exempel födelsedag blockerare, gamla kraft och "Unga igen" ålder-Control piller. Andra roliga exempel är Senior Mo-myntverk, medelålders kris piller, Farter's Choice och hustru sparare. De kan se ut som riktiga medicin men dessa piller är bara godis.