mynewspapers.net

Unika nyfödda baby flicka gåvor

Unika nyfödda baby flicka gåvor


När du vill ett ge en nyfödd baby flicka något skiljer sig från en traditionell blöja bukett, mobil eller mjuk filt, ge henne något som är unikt. En unik nyfödd baby flicka gåva är en som är en variant på en traditionell post eller kommer att vara av värde i framtiden.

Utrymmesbesparande co Sleeper

Om nyfött barn flickans första hem är liten, överväga att köpa en co sleeper som kommer att hålla henne säkert i moderns säng. Detta samarbete sleeper är mjuk, tillverkad av mesh och håller den flicka som skyddas. Mjuk sidoväggarna hindra barnet från att rulla på sidan av sängen och minimera överordnade rollovers. Botten av sovande har en vinyl cover och en avtagbar och tvättbar madrass blad. Den kompakta utformningen av den co sovande är bra för resor, och den levereras med en nattlampa så föräldrar inte behöver slå på belysningen i ett rum att närvara flicka.

Stjärnklart Night Light

Ta med natthimlen inomhus med en ägg-formade stjärnklart natt ljus. När lamporna är tända, nattlampa, som föräldrar kan ställa på en byrå, ser ut som en blank, lergods keramiska påskägg med en borstad rostfritt stål bas. När lamporna är släckta lampor lyser igenom den lilla, nålstick hål i ägget och skapa en star-lit titt på barnets tak och väggar. Detta eleganta och sofistikerade nattlampa ger bara tillräckligt ljus för föräldrar att se deras flicka i ett mörkt rum utan distrahera henne, och det kan användas i åratal framöver. Färgalternativ omfattar rosa, orange, ljusblå eller mörkblå: färger som matchar någon baby flicka plantskola.

Nyhet strumpor

Passera vid köp av små rosa eller vita strumpor med rosetter på dem för nyhet strumpor för nyfödd baby flickor som är avsedda för att vara idrottare, rodeo queen cowgirls, ballerinor eller små damer i väntan. Dessa bekväma strumpor har utskrifter som gör dem ser ut som t-strap Mary Jane skor, balett tofflor, sneakers, vanligt Mary Jane skor eller cowgirl stövlar. T-rem Mary Jane strumpor kommer i en uppsättning av mjuka färger som vitt, gult, rosa, lavendel, turkos och chartreuse. Den andra strumpor kommer i djärvare färger som rött, lila och grönt. Äta uppsättning nyhet strumpor komma i en attraktiv presentask.

Beståndet

Gör en nyfödd baby flicka ung aktieägare genom att köpa gåva lager. Gåva är tillgängliga utan att behöva använda en mäklare för berömda animation företag, leksak och smyckesaffärer, baby produkt företag och så vidare. När du köper en andel av gåva beståndet, kan du anpassa presenten till flicka med personliga ramar och gravyr.