mynewspapers.net

Unika medicinska gåvor

Unika medicinska gåvor


Att ge en medicinsk gåva till en läkare är det perfekta sättet att visa honom hur mycket du respekterar hans yrke. Läkare och andra inom det medicinska området är speciella personer, och gåvan du ger en person av denna kaliber bör speciell också. Välj en gåva som matchar typ av arbete professionella är tränad att göra. Leta efter unika medicinska gåvor i medicinsk tillförsel butiker och i butiker som säljer presenter för affärsmän.

För skrivbordet

Ge personliga skrivbord anges till den läkare som examen. Detta är en attraktiv gåva, särskilt när den är gjord i marmor. Presentera den läkare du vet med bokstöd eller en hållare för hans recept pad. Överraska honom med en mässing förstoringsglas som är inte bara dekorativ utan användbara också. Ge honom en vacker timglas, eller en Skrivbordsklocka med medicinsk professionell symbolen på det (denna symbol, kallas caduceus, är en personal som har vingar på toppen och två spiralformiga ormar). Andra unika skrivbord medicinska gåvor är ett fall för de professionella visitkort, ett bokmärke, en medicinsk Brevöppnare, en Papperspress, ett pennskaft eller en mini skrivbord organisatör.

För medicinskt bruk

Lägga till en digital termometer i nya läkaren samling medicinska verktyg, eller ge ett stetoskop eller en blodtrycksmätare (ett verktyg för att mäta blodtryck). Nuvarande läkaren med en skala eller Mikroskop han kan sätta i rummet han fungerar i de flesta ofta; en uppsättning dissekera verktyg kan också komma till hands.

Andra unika medicinska gåvor

En uppsättning dricksglas som har en farmaceutisk design etsad på dem till en farmaceut pal, eller ge en karaff, stein eller vinglas set som för närvarande visar symbolen igenkännlig caduceus. Andra Presenttips inkluderar läkare eller sjuksköterska figurer; en marmor mortel och stöt; en medicinskt tema Skriv ut för att dekorera de professionella kontor; eller en handmålad apothecary burk.