mynewspapers.net

Unika hemgjord presentidéer för din pappaOavsett om det är fars dag, pappas födelsedag eller "bara för att," visar som ger din pappa med en hemmagjord gåva att han är viktigt för dig. Det bevisar att han är värd mer än en affären gåva. Du är villig att lägga kraft och kärlek till att göra en gåva som är speciell för honom. Hemlagad gåvor, till skillnad från köpta objekt, kan du anpassa gåvan som passar din fars behov eller tillfälle.

Gåvor från barn

Unga barn vanligtvis njuta av att få listig, så passa på att sitta ner med ditt barn och hjälpa henne skapa en present till sin far. Ett skrivbord arrangören görs med papprör från pappershandduk eller omslagspapper rullar kommer att ge pappa ett elegant och enkelt sätt att hitta alla hans kontor behov. Tillåt henne att måla rören hantverk. När de har torkat, använda en limpistol ange rullar upprätt på en robust yta, till exempel en cirkel klippta ur ett flingpaket eller andra tålig kartong. Fyll med gem, pennor, häftstift och Fästisar. Yngre barn kan njuta av Rita olika mönster på ett papper och sedan omslagspapper runt pappas favorit choklad bar. Knyt ett band runt pappret att skydda det på plats och bifoga en tagg med ett personligt meddelande.

Mat & dryck

Betrakta din fars favorit måltid och bjuda honom på middag. Ge honom ett glas av hans favorit vin och efter dessert överraska honom med hans favorit bakverk. Om din pappa är mer av en frukost älskare, satt ihop en frukost kit komplett med hemlagad sylt och olika typer av bagels. En godis-älskande man riskerar att njuta av en skiktad goody burk, komplett med ett lager av sin favorit nötter, choklad och karameller. Knyt ett band runt toppen av burken och lägga till en tagg med ett meddelande eller en handskriven dikt.

Hobby gåvor

För en pappa som reser mycket, kommer en travel kit komplett med en personlig touch komma till hands. Fyll en liten tenn behållare med en sammansättning anteckningsbok, blyertspennor, pennor, en kompass, en färdplan, fickkniv och olika verktyg för bil. Lägga till en sentimental touch genom att placera en meningsfull handskrivet brev inne för honom att komma ihåg dig av som han är på väg. Pappor som gillar fiske kan tändas när de ser att du tillbringade tid att skapa hemmagjord bete för dem. Använda kycklinglever, vete flingor och mjöl för att skapa "kyckling lever degen boll" som kommer att hjälpa honom att lura sin nästa fångst.

Hemgjord presentkorgar

Att sätta ihop en gåva korg är mycket enklare och billigare än att köpa en från en butik. Att inte nämna, du kan justera korgen för att passa din fars personlighet. Om din pappa anser sin bil en del av familjen, köpa en metall hink och fyll den med biltvätt redskap som en svamp, bilvax, biltvätt vätska, Microfiber handdukar och en luftfräschare. Du kan också skapa presentkorgar avser hans favoritsporter team. Fyll den med gård inredning, kontorsmaterial och föda alla med hans sport team loggan. Bli kreativ. Pappor som gillar att grilla kommer att gynnas av en grill presentkorg med marinader, såser och nya redskap, medan fäder som njuta av trädgårdsarbete hittar trädgårdsverktyg och plantor användbart.