mynewspapers.net

Unika Fundraising idéer för tonåringarHögstadiet och gymnasiet elever kan delta i insamlingsverksamhet att gynna deras idrottslag, samla in pengar till välgörenhet eller kompensera skolan händelser som en dans eller en prom. För tonåringar, ibland wackier händelsen desto bättre de gillar det. Nyckeln för tonåringar är att bidra till en gruppaktivitet och ha kul medan du donera tid till en givande orsak.

Gummi Ducky Race

Om du bor nära en vattenväg, kan en gummi ducky ras vara ett underhållande och lönsamt sätt att tillbringa en eftermiddag. För detta evenemang, är identiska gummiankor markerade med de tävlande namn och dumpas i vattnet samtidigt. Anka som flyter ner till mållinjen först vinner ett pris. Kan du erbjuda en "booby pris" anka som kommer i sista. Gummi ducky loppet erbjuder många möjligheter att tjäna pengar för skolan eller välgörenhet. Biljetter kan köpas för £3 eller £6, och ytterligare vinst boosters kan omfatta en picknick där mat som erbjuds på en vinst, sponsring av varje anka med dollar kommer från företag och privatpersoner i gemenskapen och familjevänliga aktiviteter som ansiktsmålning.

Rock-a-Thon

Rock-a-Thon insamlingskampanj kan hållas i skolan gym, gemensamt område eller cafeteria. Tonåringar ta in en gungstol, sovsäck, futon, luftmadrass eller annat bekväma och bosätta sig i för hela natten. Lokala företag och allmänheten kan hjälpa till genom att sponsra varje Rock-a-Thon deltagare och genom att bidra med snacks, drycker och frukost följande morgon. Vinst från mat försäljningen kan gå mot välgörenhet, och deltagare kan betala en avgift för att vara en del av händelsen. För att locka rockers, försöka få ett lokalt band att underhålla eller Visa en film. Naturligtvis krävs tillsyn av en vuxen för denna händelse.

Sällskapsdjur klädedräkt parad

Många tonåringar älskar djur, och ett bra sätt att samla in pengar och ha roligt på samma gång är att iscensätta en sällskapsdjur parad händelse. Håll denna händelse i en sällskapsdjur-vänlig mötesplats, som en park, och inbjuder studenter och deras vänner och familj att delta. En idé är att hålla denna händelse i höst och knyta till en Halloween kostym tävling. Husdjur kan vara allt deras ägare väljer, från ballerinas och brandmän till rockstjärnor. Deltagare kan betala en avgift för att delta, och tittarna kan också ställas om en donation. Lokala företag kan bidra mot priser för mest kreativa kostym, dummaste kostym och värsta kostym. En del av donationer kan gå mot erbjuder gratis gynnar de rullat sina husdjur, till exempel koppel, sällskapsdjur trakteringen, identifiering krage och sällskapsdjur leksak.