mynewspapers.net

Unika Cupcake dekorationer för barnDär barn är berörda, är cupcakes lättare att tjäna och mindre kladdigt än kakor. De är också mycket roligt att dekorera. När barnen dekorera sina cupcakes, nr två kommer någonsin att bli detsamma, och det slutliga resultatet kommer att bli ett barn-storlek ätbara konstverk. Allt du behöver göra är att baka muffins, göra grundläggande smör grädde florsocker i förväg och ge de andra ingredienserna för att dekorera dem. Med lite tillsyn, kan barnen göra sina egna unika cupcake dekorationer.

Marshmallow blomma Cupcakes

Marshmallow blomma cupcakes är iskallt muffins med en stor blomma, gjord av marshmallows, ovanpå varandra. Ice cupcake med smör grädde florsocker någon färg. Skär tre marshmallows i hälften, med sax, och platta till ena änden av varje marshmallow form blomma kronblad. Har du sex kronblad. Ordna kronbladen i en blomma form på cupcake, med den breda delen i centrum och den smala delen vänd utåt. Det kommer att finnas ett hål i mitten av blomman. Placera en runda godis, som halv ett gumdrop, i centrum.

Fred Cupcakes

Dessa enkla cupcakes är iskallt och har en choklad fred symbol på toppen. Du behöver choklad chips och bjärt färgade strössel. Ice cupcake med någon färg av smör grädde florsocker. Strö bjärt färgade strössel över grädden. Göra en fred symbol på cupcake, med stor choklad chips. Resultatet är en av 1960-talet stil fred cupcake.

Guldfisk Cupcakes

Överdelen av dessa cupcakes ser ut som miniatyr guldfisk skålar. Behöver du goldfish crackers och små runda silver strössel. Ice cupcake med blå smör grädde florsocker. Tryck några av goldfish crackers i glasyr. Fisken ska vara vänd på samma sätt, som om de är simning. Placera de små runda strössel, som representerar luftbubblor, så de kommer ur munnen på fisken till toppen av cupcake.

Karusell Cupcakes

Dessa cirkus-inspirerade cupcakes har tredimensionell karuseller på deras toppar. Utöver de förberedda cupcakes och smör grädde florsocker måste stora gelékarameller, cocktail paraplyer och Muntra musikanter. Ice cupcake i valfri färg för smör grädde florsocker. Öppna den cocktail paraplyet och Anslut paraply handtaget till den smala änden av gumdrop. Placera detta i mitten av cupcake och ordna Muntra musikanter i en upprätt mode i ytterkanten av cupcake, som om de gick i en cirkel. Muntra musikanter förblir upprätt om glasyr är tillräckligt tjock och om de har pressats hårt nog till cupcake.