mynewspapers.net

Unika Cricut projekt

Unika Cricut projekt


Cricut är en elektrisk skärmaskin för privat och professionell användning. Till skillnad från elektriska saxar använder Cricut förinstallerade mallar för att göra utskärningar. Användaren har inte göra justeringar eller hjälpa maskinen, som sparar tid och eliminerar oegentligheter i andra skärande metoder. Papper, ek tag, kartong, plast och glasyr ark kan bearbetas med Cricut att skapa dekorativa former.

Familjen Web

Visa upp crafting talang över julledigheten med Cricut för att skapa ett släktträd display. Skär en unik form för varje medlem av din familj och limma ett foto på framsidan. Anslut varje familjemedlem med snöre eller band att bilda ett netto av bilder. Vara kan tejpade på väggen eller gled under en glas bordsskiva för skydd slutförda visas.

Konfetti

Cricut kan användas för att producera miniatyr former, bokstäver och tecken som utgör anpassade konfetti passar för en fest. Genom att blanda olika proportioner, färger och texturer, kan du skapa visuellt slående blandningar. Konfetti kan användas för att dekorera inbjudningar och bordsskivor.

Gör-din-egen-bok kit

Gör-din-egen-böcker Kit innehåller tomma journaler, markörer och instruktioner för att skriva en berättelse. Paketet och utformning kan kompletteras med utstansade former och tecken. För yngre barn, kan bokstäver och ord som kan användas för att skapa en bilderbok läggas. Liknande kit kan göras som en dekorera egna fisk tank och göra egna knappen kit.

Photo Booth

Ett tema Fotoautomaten dekorerade med papper rekvisita kan skapas med Cricut. En romantisk Nattscen kan till exempel innehålla hundratals stjärnformade utskärningar och papper gräs. Eller Cricut kan användas för att skära windows för en urban miljö. Photo booth kan användas för en fundraiser, fest eller bröllop. Återvinn papper rekvisita genom att ge dem som priser eller favörer.

Magnet spela set

Cricut kan användas att göra magnet spela uppsättningar av crafting dussintals ursprungliga tecken och figurer. Enheten kan skapa alla de element som behövs, till exempel gräs, växter, bilar, moln och byggnader. Bland de mindre tidskrävande alternativ, kan svarta och vita rutor ordnas till formuläret monokromatiska mosaiker.