mynewspapers.net

Unika Christian gåvor för partihandel

Unika Christian gåvor för partihandel


Även benämner "unika" och "grossist" kan verka motsägelsefullt i naturen, när det gäller kristna grossist gåvor, finns det ett brett urval av objekt som det är möjligt att hitta något unikt som du kan ge som gåva till andra i masstillverkning. Du kan köpa och distribuera små föremål för personligt bruk individuellt att kommunicera en intim touch så att vanliga gåvor inte känner mig opersonlig. Markera unika objekt för användning på företag och distribuera dem med handskrivna anteckningar till flera grupper att undvika ett företagsnätverk eller grossist känsla.

Nattvardsgång koppar och dop hängen

Typ av kopp används under nattvarden är ett personligt val för många kyrkor och kan reflektera värdena för församlingen. En församling eller en grupp av kyrkor som värden enkelhet kan köpa handgjorda oliv trä nattvardsgången koppar, som finns tillgängliga i partihandel mängder online. Mässing eller metall nattvardsgången koppar finns också. En övervakning organisation får lust att köpa dessa produkter för deras församlingar i massan och distribuera dem för användning i lokala kyrkor. Dop halsband med trä hängen till minne av detta viktiga andliga tillfälle är också tillgängliga för köp online i mängder av 20 för under £26.

Christmas Ornament

Anpassa juldekorationer med kyrkan eller business namn och köpa dem i stora mängder till ett lägre, partihandel pris av organisationer, kyrkor eller tjänsteleverantörer söker prisvärda presenter att dela ut till medlemmar och kunder som julen, eller ens uppskattning, gåvor. Små Födelsekyrkan set är ett annat sätt att visa en stor grupp människor godhet med en läglig gåva runt julhelgen. Födelsekyrkan anger kommit i olika stilar alltifrån enkla, handsnidade trä uppsättningar till rikt målad, fina porslin eller keramik uppsättningar. De kan vara små, begränsade till fyra stycken, och köpt till grossistpriser.

Cross hängen

Cross hängen som mottagare kan bära på halsband, kan armband eller ens ankelband göra en meningsfull och prisvärda bröllop gynnar till gäster och vänner. Många sorter av kors finns att köpa i grossist- eller massa mängder. Korsar handsnidade av olivträ i Jerusalem kommit i olika stilar som Celtic eller romerska eller krucifix, och du kan köpa dem online i mängder av 20 för under £26. Metall kors, hjärtformade kors och även broderade kors finns också i partihandel kvantiteter från online-återförsäljare.