mynewspapers.net

Unika 40-årsdag Party idéer

Unika 40-årsdag Party idéer


Fira en 40-årsdag med en bash som födelsedag lady eller gent aldrig kommer att glömma. Planera festen runt favorit verksamhet och personlighet av celebranten. Välj ett tema, plats och aktiviteter förbättrats med god mat och musik. För en unik 40th födelsedagsfest, fokus på den person du är hedra.

Tema

Att välja ett tema kommer att få fart på planerna för 40 födelsedagsfest. Wow den födelsedag celebranten genom att välja ett tema som skulle göra honom glad. Basera temat på saker som är nära och kära till hjärtat av det snart-till-vara 40 år gammalt. Möjligheterna är oändliga, med filmer, sport, trädgård-party, arv, välgörenhetsorganisationer, hobby bland alternativen. Temat är sedan införlivas med en idealisk plats med god mat och personlig verksamhet.

Mötesplats

Samlas gästerna tillsammans för att överraska födelsedag damen på en restaurang, temapark, spa eller stuga vid sjön. Ordna en ski-dykning lektion på en lokal flygplats med en utegrill på stadsparken. Boka en djuphavsfiske resa för den 40-årige mannen och hans bästa vänner. Ta en varm ballongfärd, gå valskådning eller på en flod kryssning slutar med en starlight mussla bakar med vänner och familj.

Mat och aktiviteter

God mat är lika viktigt som platsen för en unik 40th födelsedagsfest. Värd en pig roast på ett hem luau parten eller tillgodose en sittande middag. Fira födelsedag och arvet av den 40-årige med mat från familjens ursprungsland. Hyra ett liveband eller en discjockey som kommer att innehålla musik som stöder temat för festen. Den tårta eller efterrätt kan vara en höjdpunkt på partiet. Beställ en skräddarsydd kaka som är jättegott och passar temat, till exempel en fotbollsplan med en dagens 40-yards linjen. En Halloweenfest dräkt för vuxna kan funktionen en kyrkogård tårta med gravstenar som lyder, "Här ligger ungdom" eller ett annat humoristiska budskap.