mynewspapers.net

Unik kyrka Float idéer

Unik kyrka Float idéer


Skapa en kyrklig flottör som inte liknar de flesta andra med idéer som är utanför boxen. Använda flötet för att dela visionen om vad kyrkan kunde vara i motsats till vad det är tänkt för att vara i traditionella kretsar. Införliva dans, färg och djupare mening i din kyrka float.

Köra loppet

Unik kyrka Float idéer


På en banner ovan flötet, skriver antingen 2 Timoteus 4:7 som talar om målgång och att hålla den tro, eller Filipperbrevet 3:10 som berättar om att trycka på mot målet att vinna priset. Göra en mållinjen framför flötet. Bifoga ballonger, rutiga flaggor och en liten grupp av jublande fans. Uppgift om från baksidan av flötet skapa benen av löpare. Har ett par ben börjar loppet av knä i bön; det andra paret ben porträttera en löpare att ge vatten till en tiggare; och sedan en tredje löpare som verkar predika de goda nyheterna, Bibeln i hand; och vid mållinjen vinkar en sista löpare hennes bibel i luften i seger.

Gratis till dans

Koreografera en dans till en modern sång som "Beröm du". Klä deltagarna i kören kläder och ha dem börja med en kort traditionella Psalm innan bryta sig in i texten "ta bojor av mina fötter så jag kan dansa!" Förse dem med godis, lättsam skrifter, CD-skivor och passager från nya testamentet att passera ut till publiken mellan hållplatser när de inte är dans. En annan idé är att låta dem släppa kläder och Visa regnbåge färgade skjortor i äran att homofile och lesbiska accepteras in i fler kyrkor.

Ekologisk kyrka

Dot flottören med en liten jailhouse med en medfånge och en sheriff; en skola med lärare och student; och en park med en gungbräda vackla med två barn. Upprätt kyrktorn över dessa platser inte normalt förknippas med ordet, "kyrkan". Kläda de på flötet i skjortor som förkunnar, "Jag är kyrkan!"

Hela världen

Gör ett stort papper mache boll med jorden målat på den. Placera fem fot höga bollen i två stora papper mache händer omgivet av moln av kartong och glitter. Värva frivilliga av olika nationaliteter att rida på flottören som förklarar, "Han fick hela världen i sina händer".

True Religion

Uppföra ett kapell med en dörr och steeple framsida. Placera tre korta bänkar med en fromma grupp välklädd kyrkan människor sitter framför en predikstol på "insidan". Bokföra två vakter på vardera sidan om ingången på utsidan av kyrkan. Placera ett stort lås med kedjor på den kyrkliga dörren, att neka inträde till folk tittar på dörren--tiggare, hemlösa, funktionshindrade, prostituerade och tatuerade bikers. Placera ett kryss bredvid en välvillig söker Jesus, att nå dem med utsträckta armar, ett stort leende och vatten bakom gruppen av '' riff raffs''. Hänger en banderoll på baksidan av flottören med versen från meddelande översättningen av James 1:27 med uppgift "verklig religion: nå ut till de hemlösa och kärlekslösa i deras svåra situation."