mynewspapers.net

Ungdomsverksamhet för pojkar

Ungdomsverksamhet för pojkar


Tonårspojkar behöver aktiviteter som inte bara kul utan också lära dem andra, integritet och hur man blir mogen och väl avrundad män. Om du kämpar med idéer för din ungdomsgrupp, prata med vänner, släktingar och samhällsledare om lämpliga aktiviteter för pojkar.

Sports insamling

Om du vill samla in pengar för din grupp att delta i en kulturell händelse utanför staden, kan du hålla en fundraiser på din lokala park, där pojkarna kommer att spela en omgång baseball, basket eller fotboll framför gästerna. Främja ditt evenemang och säljer biljetter genom att besöka skolor, universitet, ungdomsgårdar och Ungdom grupp bostäder. Offentliggöra händelsen i området tidningar och radiostationer.

Fängelset besök

Tonårspojkar bör förvarnas om farorna med att delta med fel publik och utveckla självdestruktiva vanor. Ett sätt att göra detta är att ordna för övervakad samtal med intagna på lokala fängelser. Detta är framför allt en bra verksamhet om du arbetar med unga pojkar som kommer från trasiga hem och är i behov av uppmuntran och visdom.

Grillfest Cookout

För ungdomsgrupper med sommarläger för pojkar, kan du hålla en grillfest cookout på lokala park. Få varje pojke att förbereda en specifik maträtt. Exempelvis kan en pojke gör ugnsbakad sötpotatis frites eller barbecuesås medan två andra pojkar kan samarbeta på att förbereda grönsaker eller sallad.

Härbärge besök

Ordna ett besök på en lokal härbärge. Ge pojkarna ljudregistratorer att intervjua skydd invånare och sedan dokumentera sina livshistorier och råd. Publicera pojkarnas intervjuer i din lokala nyhetsbrev eller tidning.