mynewspapers.net

Underkläder Party tema idéer

Underkläder Party tema idéer


Ett underkläder parti är en kreativ part tema för en bachelorette bash eller en vuxen födelsedagsfest. Eller, du kan vara värd en tjejkväll i där du bjuder in dina närmaste vänner över för en avgjort adult event. Inbjudan, meny och klädsel kan återspegla underkläder parti tema, och du kan även krydda saker med några roliga underkläder-tema spel. Hålla ett öppet sinne när du planerar dina underkläder parti och ha lite kul.

Planering idéer

Din inbjudan bör spegla temat för dina underkläder parti och ge gästerna den information de behöver för att delta. Förutom den grundläggande informationen du inbjudan bör definiera händelsen som underkläder parti-- och du kan göra detta i bilder samt orden. Till exempel välja en inbjudan design i form av en bustier eller hög klack. Ge gästerna information om vad att bära--till exempel ska gästerna visas i deras favorit bitar av underkläder, eller är det underkläder temat strängt för gåvor? Denna viktiga information kommer att undvika några potentiellt pinsamma situationer--vill du inte en gäst som dyker upp i hennes favorit nattlinne när alla andra bär vardagliga klädsel.

Menyn idéer

Införliva temat underkläder i din meny. Många bagerier kan göra kakor i form av en bustier, som är ett lämpligt stygg tårta för denna händelse. Du kan även göra din menyn objekt underkläder tema genom att göra kreativa menyn kort lista över maten. Till exempel kan du tjäna "stiletto sushi," "push-up Panini" eller "kryddiga räkor." Använd din kreativa att värma upp din meny--du vill välja termer som är relaterade till underkläder bo på tema. Piffa upp din buffé bord med en varm rosa och svart färgsättning--använda en svart duk, och lägga till en pop av färg med rosa fjäder boas och ren högklackade skor.

Aktiviteter

De aktiviteter som du spelar kan också återspegla din underkläder parti tema. Om du är värd en möhippa, fråga varje gäst att ta en bit av underkläder för bruden att bära på sin smekmånad. Dina gäster kommer att njuta av vaktande uttryck för bride-to-be som hon öppnar sina presenter. Om du är värd en tjejkväll i, ställa in en Trosa exchange före händelsen. Tilldela varje gäst en annan gäst, och ber henne att köpa en sexig eller fåniga par trosor för henne. Samla alla storlekar, och distribuera dem när du skickar ut på uppdrag. Dina gäster kommer att njuta av titta på gästerna exchange trosor och utbud av trosor att alla köpt, från krati till löjliga, kommer att roa dem.