mynewspapers.net

Unclogging toaletter med dränera rensade

Unclogging toaletter med dränera rensade


Toaletter är utformat för att hantera kan konstant användning, ibland skräp som toapapper eller andra objekt orsaka träskor. När detta händer, måste du ta bort skräp i rören att hålla toaletten fungerar korrekt. Traditionellt, toaletter är tilltäppta med bara en kolv, men du kan också rensa det med hjälp av ett avlopp renare. Bara ett dopp på toaletten först.

Instruktioner

• Ta bort större skräp från rören genom första toaletten med en konformad kolv. Plats kolven direkt över toaletten hålet och i snabba rörelser flytta kolven upp och ner flera gånger. Denna åtgärd kan få bort stora clumbs av toalettpapper eller även leksaker. Om du märker att täppa bort helt efter störta, fortfarande använda avloppet renare att ta bort skräp som potentiellt kan täppa till toaletten.

• Läs etiketten på avloppet renare produkt och häll det rekommenderade beloppet i toaletten. Det är viktigt att noga läsa tillämpningsanvisningarna, som varje avloppet renare funktioner olika förbrukningsbelopp. Att avloppet renare att vila i minst 30 minuter före tester för att se om täppa bryts upp.

• Spola toaletten för att avgöra om täppa tas bort. Hålla kolven i närheten; om täppa inte tas bort, toaletten kan svämma över. Om vattnet inte reträtt i avloppet efter spolning, störta snabbt toaletten för att förhindra att det blir överfulla.

• Steget toaletten efter vattnet har spolas för att säkerställa allt skräp från rören har tagits bort. Om du märker att avloppet inte är tilltäppta efter störta, kan du behöva ringa en rörmokare som täppa kan vara djupt i avlopp rörsystem.