mynewspapers.net

Tyska förrätt livsmedelMånga objekt ofta tjänade som amerikanska rätter har sitt ursprung i Tyskland eller påverkades av tysk mat, inklusive köttfärslimpa, varm korv, hamburgare och devilled ägg. Aptitretare från Tyskland serveras ofta som förrätt på en måltid eller som ett komplement till en sida skålen.

Brotchen

Brotchen är en liten, rund rulle med en tuff yttre skal och är vanligtvis serveras som förrätt eller på frukost i mest tyska hem. Brotchen är vanligtvis garnerad med smör eller marmelad och är bäst serveras direkt efter det bakas för att hålla dess grov exteriör från att bli för hårt. Brotchen rullar använder nästan samma ingredienser som normal vitt bröd--jäst, socker och mjöl--samt ägg, som ger dem en tätare och chewier interiör än de flesta bröd.

Roggenbrot

Roggenbrot är ett rågbröd serveras som förrätt eller till frukost, oftast med kokta ägg, sylt, rökt korv och ost. Tillsammans med typiska bröd ingredienser, är den gjord med fullkorn rågmjöl istället för vitt mjöl och kummin frön, som ger brödet dess distinkta smak. Eftersom det kräver gott om tid på ett varmt ställe för att höja, kan roggenbrot ta upp till två dagar att göra innan den kan bakas och serveras.

Kartoffelpuffer

En kartoffelpuffer är en hemmagjord tyska pannkaka bildade med potatis. Det är lätt i konsistensen och serveras som förrätt eller med en mager måltid, ibland som en sida till en trädgård sallad eller med äppelmos och sylt. Förberedelse innebär att blanda riven potatis, gräddfil, mjöl, ägg och salt, och sedan släppa stora matskedar av blandningen i het olja att steka och nonchalansen blandningen för att laga båda sidor. Varianter inkluderar att lägga till andra ingredienser till potatis blandningen innan stekning, tärnad lök, ost eller koriander.

Zwiebelkuchen

En zwiebelkuchen kommer i form av en lök paj, kaka eller tårta. Som innehåller sauterad lök, grädde, ägg och bacon på en jästdeg skorpa, är det gjort mycket på samma sätt som en pizza, där degen sträcks, toppad med ingredienser och bakat. Zweibelkuchen är vanligtvis serveras som förrätt på hösten, och är oftast åtföljs av "neuer wein", eller vin, som är en söt eller fruktigt mousserande vin.

Rinderrouladen

Rinderrouladen är en förrätt eller maträtt gjord av flank steak fyllda med ingredienser och rullade, bakat och skivad. Typiska fyllningar för rinderrouladen är en blandning av saltgurka, lök, bacon eller potatis. Rinderrouladen, när den serveras, är saltade och pepprade, och kan garneras med rödkål, lagerblad eller rött vin.