mynewspapers.net

Typiska kostnader för ett badrum Remodel

Typiska kostnader för ett badrum Remodel


Badrum remodeling kostnader varierar beroende på omfattningen av projektet. Förstå förfarandena för badrum remodeling ger dig en bättre förståelse för kostnader i samband med projektet när du tar emot uppskattningar från blivande entreprenörer.

Rivning

Riva ut och borttagning av skräp är det första steget av badrum remodeling. Ta in i övervägande kostnaderna för korrekt bortskaffande av projektet skräp.

Material

Beroende på omfattningen av badrum remodel, att material variera. Typiska material kommer att innehålla gips, keramiska plattor, skåp, Rörmokarartiklar, färg och golv.

VVS kostnader

Typiska kostnader i samband med VVS inkluderar installation av badkar, toalett, dusch kontroller och kranar. Flytta vatten och avlopp finns andra aspekter som kommer att kräva tjänster av en VVS-entreprenör.

Elektrisk kostnader

Typiska kostnader i samband med elektriska ersätter eller lägga ledningar, strömställare och kärl, utsugs- och armaturer. Andra aspekter av projektet är associerad med elinstallatörer är kretsar för ytterligare belysningskrav och jacuzzibadkar.

Specialitet entreprenör kostnader

Typiska kostnader i samband med specialitet entreprenörer är kakel installation, gips hängande, efterbehandling och texturering, målning, skåp och golv installation.